| Vesti | Hardver | LC Power predstavio tablet računar
Hardver

LC Power predstavio tablet računar

uvodna

LC Power, poznati proizvođač računarskih napajanja i periferija, je nedavno predstavio MIRA-1 – tablet računar kojeg pogoni poslednja verzija Android operativnog sistema – Ice Cream Sandwitch. Novi tablet ove kompanije poseduje moćan procesor i 3D grafički čip, što bi trebalo da mu obezbedi pristojne igračke i multimedijalne performanse.

 

U LC Power MIRA-1 tablet je ugrađen ARM Cortex A8 procesor klokovan na 1,2GHz, Mali 400MP grafički procesor i 1 GB DDR3 memorije. Za skladištenje podataka, LC Power je obezbedio 8 GB NAND FLASH memorije, kao i podršku za MicroSD memorijske kartice. Displej MIRA-1 tableta je kapacitivnog tipa, dijagonale 10,1″ i ima rezoluciju od 1024×600 piksela. U ovaj tablet je ugrađen WIFI adapter koji zadovoljava 802.11 b/g/n specifikaciju, a zahvaljujući USB Host interfejsu, moguće je povezati 3G modeme i druge USB uređaje. Vredi pomenuti da ovaj tablet može da dekodira Full-HD video materijale, a zahvaljujući microHDMI portu, omogućeno je jednostavno povezivanje sa modernim televizorima.

 

LCPTAB 01

LCPTAB 02

 

Novi tablet kompanije LC Power je već sada moguće naručiti, a kao poklon za sve naručioce, kompanija LC Power poklanja i 2.1 set računarskih zvučnika.


Izvor: MID9


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar