| Vesti | Hardver | Kingston FURY predstavlja posebno RGB DDR4 izdanje modula
Hardver Kingston

Kingston FURY predstavlja posebno RGB DDR4 izdanje modula

Kingston FURY objavio je da lansira novog člana linije, Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition. Sa svojim belim hladnjacima i upečatljivim RGB osvetljenjem ovi moduli su jedinstveni u Kingston FURY liniji.

Iz kompanije navode da Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition poboljšava ne samo performanse vašeg sistema, već i njegov izgled sa bibliotekom unapred postavljenih boja i efekata RGB osvetljenja ili uz Kingston FURY CTRL1 softver. Zajedno s patentiranom Infrared Sync tehnologijom, usklađenost i prilagođenost RGB efekata je dovedena na najveći mogući nivo.

Bilo da igrate igre, uređujete video ili radite bilo što drugo, uz Intel XMP sertifikat jednim klikom na neki od predefinisanih profila možete primeniti unapred optimizovane latencije, brzine i napone za jednostavan overklok. Pored toga Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition moduli su spremni i za AMD Ryzen, što znači da će se lako integrisati i bez ikakve muke iskoristiti za nadogradnju bilo kog sistema zasnovanog na Intelu ili AMD-u.

“U vreme kada Kingston obeležava svoju 35. godišnjicu, srećni smo što možemo ponuditi ovo posebno izdanje omiljene Kingston FURY Beast linije za one koji žele unaprediti performanse i stil svog sistema,” izjavila je Iwona Zalewska, menadžer zadužen za DRAM, Kingston, EMEA. „S brzinama od 3200 i 3600MT/s2 i RGB efektima koji osvetljavaju jedinstveni beli hladnjak Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition moduli će učiniti upravo to.“

Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition moduli su dostupni kao pojedinačni moduli kapaciteta od 8GB i 16GB, ali takođe i kao kompleti od 16GB i 32GB.

 

Izvor: Kingston

 

Komentarišite na forumu…