| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio CH331 gejming hedset
Hardver Cooler Master

Cooler Master predstavio CH331 gejming hedset

Kako se navodi u saopštenju kompanije Cooler Master, CH331 je gejming hedset koji stavlja na akcenat na najbolji mogući kvalitet zvuka uz esencijalne dodatke koji doprinose ugodnijem iskustvu korišćenja. Bryant Nguyen, generalni direktor za periferije, navodi da je CH331 istinski dizajniran za svakodnevno korišćenje, i koji nudi „sve ono što ste ikada želeli da posedujete u kvalitetnom hedsetu“.

Kada se govori o udobnosti tokom korišćenja, zastupljene su Oval PU kožne ušne školjke koje su specijalno dizajnirane kako bi se uklopile sa vašim oblikom glave. Pored toga, sam hedset je lagan za nošenje, a tu je i rajf koji se može podesiti kako bi se umanjio pritisak i omogućio komfort tokom dugotrajnog korišćenja.

Metalni okvir pružaju izdržljivost, dok mat crna i metalna boja daju određeni stil CH331 hedsetu. Za dodatnu udobnost i praktičnost, školjke su pričvršćene na podesive čelične klizače kako bi odgovarale bilo kom obliku glave ili lica. „CH331 je zaista dizajniran da bude tzv. svakodnevni pokretač“, kaže Nguyen.

„Za one koji traže sjajne slušalice sa zaista solidnim kvalitetom zvuka i pouzdanom konstrukcijom, CH331 je pravi izbor.“ Prilagođeni drajveri isporučuju virtuelni 7.1 surround zvuk za bogatu, detaljnu zvučnu scenu za igre i zabavu.

Zatvorene slušalice sa izolacijom od buke pružaju impresivno audio iskustvo igre uz plug and play opciju. Visokoosetljivi mikrofon jasno hvata vaš glas, omogućavajući vašim saigračima da vas čuju glasno i jasno.

Pored toga, lako se može ukloniti radi minimalne štete kada ste u pokretu ili za aplikacije koje se ne koriste za igre. Takođe se mislilo i na estetiku, pa je tu i osvetljeni, minimalistički logotip u boji.

Zgodne kontrole na kablu vam omogućavaju da podesite jačinu zvuka, uključite/isključite RGB, utišate zvučnik ili mikrofon bez pauziranja igre. CH331 gejming hedset će biti dostupan na evropskom tržištu tokom oktobra 2022. godine, po početnoj ceni od oko 43 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…