| Vesti | Hardver | SteelSeries predstavio nove Apex 9 tastature
Hardver

SteelSeries predstavio nove Apex 9 tastature

Poznati brend gejming i eSports periferija SteelSeries je predstavio novi dodatak Apex seriji tastatura. Dizajnirana specifično za gejmere, a pre svega, eSportiste, za Apex 9 seriju iz kompanije tvrde da nudi brze i kompaktne tastature, opremljene prilagodljivim tasterima sa najmodernijom SteelSeries OptiPoint tehnologijom.

„Brže uvek znači bolje. SteelSeries danas unapređuje svoju renomiranu Apex seriju tastatura sa novim optičkim svičevima. Pored vrhunskog kvaliteta i sjajnog dizajna, SteelSeries OptiPoint tehnologija nudi optičke svičeve sa 33% bržom aktuacijom od drugih vodećih gejming tastatura na tržištu, i to sa kašnjenjem od samo 0,2 milisekunde“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

Ključna karakteristika novih Apex tastatura jeste što vam daju mogućnost prilagođavanja na način koji baš vama odgovara. Sa SteelSeries GG softverom, na vašim Apex 9 tastaturama možete podesiti sve od RGB osvetljenja, pa do njihove tačke aktuacije.

Igrači takođe mogu da biraju između Linear, Tactile i Clicky vrsta svičeva. Apex serija nudi dve tastature dizajnirane specifično za esportiste, opremljene OptiPoint svičevima – SteelSeries Apex 9 TKL i SteelSeries Apex 9 Mini. Najpre je tu Apex 9 TKL tastatura, a sa njenim kompaktnim dizajnom imaćete daleko više prostora na vašem gejming stolu, dok njen ergonomski dizajn garantuje maksimalan komfor.

OptiPoint optički svičevi garantuju munjevite reakcije, u kombinaciji sa tačkom aktuacije od 1mm. PBT tasteri poseduju kvalitet koji se meri sa OptiPoint svičevima.

Kada je reč o Apex 9 Mini, sa veličinom modela koji predstavlja samo 60% standardnih mehaničkih tastatura na tržištu, Apex 9 Mini tastatura dolazi sa OptiPoint svičevima sa 33% bržom aktuacijom od drugih vodećih gejming tastatura, i to sa kašnjenjem od samo 0,2 milisekunde.

OptiPoint svičevi garantuju preko 100 miliona klikova, ali uz odgovarajuće zamenske tastere, gde su PBT tasteri najbolja opcija. Apex 9 TKL i Apex 9 Mini tastature su dostupne na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaju se po cenama od oko 150 evra (Apex 9 TKL), kao i oko 140 evra (Apex 9 Mini).

 

Izvor: SteelSeries

 

Komentarišite na forumu…