| Vesti | Hardver | INFAREX K20 gejmerska tastatura iz ADATA-e
Hardver

INFAREX K20 gejmerska tastatura iz ADATA-e

XPG K20

Kompanija ADATA je predstavila XPG INFAREX K20 gejmersku tastaturu, za koju navode da je akcenat stavljen na pasionirane igrače.

Ono što dolazi u prvi plan jeste crno kućište sa mehaničkim plavim prekidačima, silom aktivacije od 50 g i pozadinskim osvetljenjem sa 11 svetlosnih efekata.

Tasteri su dizajnirani sa fokusom na dugovečnost i izdržljivost, pa imaju životni vek od 50 miliona pritisaka, a poseduju i anti-ghosting funkcionalnost, kako bi se osiguralo da se komande i više istovremenih pritisaka uvek registruju.

Iz razvojnog tima navode da će gejmerska populacija najbolje uočiti prednosti korišćenja mehaničkih plavih prekidača kroz osećaj pri svakom pritisku tastera.

Ergonomski oblikovane kapice tastera, u kombinaciji sa silom aktivacije od 50 g, su tu kako bi pružile što bolji taktilni osećaj, koji im olakšava da znaju kada je tačno njihov pritisak registrovan. Takođe, tu je anti-ghosting funkcionalnost gde korisnici neće morati da brinu o sukobu signala, ili da neki taster neće biti registrovan, kada se istovremeno pritisne više njih.

Tasteri sa pozadinskim osvetljenjem na INFAREX K20 tastaturi su opremljeni sa 11 svetlosnih efekata, između kojih se lako može prebacivati posebnim tasterom za izbor režima rada. Pored toga, brzina svetlosnih efekata se može podešavati pomoću dodatnih tastera koji se nalaze sa obe strane tastera za izbor režima rada. To znači da korisnici mogu prilagoditi svetlosne efekte, kako bi kreirali željenu atmosferu za igru koju igraju ili raspoloženje u kom se nalaze.

 

XPG K20 01

 

Tu su i media tasteri, pomoću kojih korisnici mogu brzo podesiti jačinu zvuka ili druge parametre, bez potrebe da pokreću druge programe.

„Stalno i intenzivno igranje može brzo uzeti danak na tastaturi, pa je INFAREX K20 napravljena da bude izdržljiva i robusna. Predviđeno je da njeni tasteri izdrže 50 miliona pritiskanja, a opremljena je izuzetno izdržljivim i ojačanim pletenim kablom, koji je mnogo otporniji na kidanje, uvrtanje i lomljenje“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

 

Izvor: XPG

 

Komentarišite na forumu