| Vesti | Hardver | Cooler Master i ASUS: Stigla linija novih TUF Gaming proizvoda
Hardver

Cooler Master i ASUS: Stigla linija novih TUF Gaming proizvoda

CM

Nova linija TUF Gaming proizvoda u saradnji sa ASUS-ovom TUF Gaming inicijativom je napokon stigla od Cooler Mastera. TUF Gaming je serija ASUS proizvoda koja je usmerena na gejming proizvode koji su dizajnirani sa akcentom na istrajnost i pristupačnost.

TUF Gaming Alliance je zajednička saradnja između ASUS-a, Cooler Master-a, kao i ostalih brendova kako bi se kreirala linija proizvoda za „estetsko kohezivni gejming PC“.

Iz Cooler Master-a navode da je njihov tim igrao jednu od bitnih uloga time što su omogućili TUF Gaming Alliance kućišta, hlađenja, kao i napajanja.

TUF Gaming je napravljen za igrače koji žele da naprave dedicated PC računar. U press saopštenju se između ostalog navodi da su svi proizvodi kreirani sa tri glavna koncepta dizajna: funkcionalnost, pouzdanost i vizuelna konzistentnost.

Kada se pominje funkcionalnost, linija TUF Gaming proizvoda se sastoji od liste proizvoda koji su izabrani zbog svoje sposobnosti da glatko pokreću igre. Takođe, iz kompanije navode da su proizvodi kompanije Cooler Master izabrani ne samo zbog toga koliko funkcionišu odvojeno, već posebno zbog toga što dobro funkcionišu kao deo istog sistema.

 

CM 01 T CM 02 T CM 03 T

 

Cooler Master’s TUF Gaming proizvodi uključuju specijalne verzije MasterBox MB500, MasterAir MA620P, MasterAir MA410M i MasterWatt TUF Gaming Edition na četiri različite nivoa vataže (450W, 550W, 650W, 750W).

„Jedna od ključnih tačaka Cooler Master-a je pouzdanost. Obezbeđivanje proizvoda proizvođača računara koji ne samo što dobro funkcionišu, već i dugo radi dobro je jedan od najvećih prioriteta kompanije.“ – navodi se u saopštenju.  „ASUS-ovo obećanje da će uključiti samo pouzdane i izdržljive proizvode u TUF Gaming Alliance je jedan od ključnih razloga zbog kojih se Cooler Master složio da učestvuje.

Izgradnja TUF sistema nije samo privremeno rešenje za vaše igračke potrebe. To je dugoročna posvećenost izvrsnim performansama.“ Kako bi se poboljšala vizuelna nota, ASUS je došao na ideju sa šemom i boja i pattern-a koja će omogućiti potpuno funkcionalan sistem sa vizuelnim identitetom.

 

CM 04 T CM 05 T CM 06 T

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu