| Vesti | Hardver | CM: Novi MasterLiquid ML240R i ML120R RGB hladnjaci
Hardver

CM: Novi MasterLiquid ML240R i ML120R RGB hladnjaci

MasterLiquid

Iz Cooler Mastera su stigli novi adresabilni RGB AIO tečni CPU hladnjaci koji su sertifikovani od strane ASUS-a, MSI-a, kao i ASRock-a.

U pitanju su MasterLiquid ML240R RGB, kao i MasterLiquid ML120R RGB, Cooler Master-ovi AIO tečni CPU hladnjaci koji su projektovani in-house, a ispod haube se nalazi dual chamber pump tehnologija koja nudi optimalni balans tišine i performansi.

Nakon toga, MasterLiquid takođe poseduje i adresabilni RGB MasterFan MF120R ARGB. MasterLiquid ML240R RGB i MasterLiquid ML120R RGB u svojoj ponudi nude adresabilnu RGB pumpu koja omogućuje kastomizaciju od 16.7 miliona boja.

Bićete u prilici da kastomizirate adresabilno RGB osvetljenje uz odgovarajući softver od ASUS-a, MSI-a, kao i ASRock-a, ili pak uz Cooler Master-ov MasterPlus+ za kompletnu ambijentalnu kontrolu.

Iz razvojnog tima se navodi da su MasterLiquid ML240R RGB, kao i MasterLiquid ML120R Cooler Master-ovi proizvodi koji su stoprocentno in-house dizajnirani. Tu je dual chamber pumpa koja odvaja nadolazeću tečnost od zagrejane koja treba da se prenese ka radijatoru radi hlađenja.

 

MasterLiquid 01 T MasterLiquid 02 T

 

Nakon toga, imamo i adresabilni RGB LED kontroler uz pomoć kojeg kastomizujemo RGB svetlosne efekte čak i kada ostatak vaših PC komponenti nemaju mogućnost adresabilnog RGB-a, a tu je i 3-in-1 adresabilni RGB splitter. Kada se sve rezimira, Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB, kao i Cooler Master MasterLiquid ML120R RGB nude adresabilnu RGB LED pumpu sa 16.7 miliona boja, dual chamber dizajn pumpi gde se razdvajaju tečnosti, dva MasterFan MF120R adresabilna RGB ventilatora, Double Layer Tubing, 240mm-tarski radijator, kao i adresabilni RGB kontroler kao i RGB splitter kabl. Oba hladnjaka su dostupna u prodaji po ceni od 110 (ML120R), i 120 evra (ML240R).

 

MasterLiquid 03 T MasterLiquid 04 T

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu