| Vesti | Hardver | In-game glasovni chat uz NVIDIA Shield update
Hardver

In-game glasovni chat uz NVIDIA Shield update

Shield

NVIDIA je predstavila Shield softverski update, donoseći nove dodatke kao i povratak jedne stare implementacije.

GeForce Now beta je uveliko predstavljena, a prvi update koji donosi jeste nadogradnja streaming servisu, kao i glasovnu chat podršku unutar igre za popularne igre poput Fortnite i PlayerUnknown’s Battlegrounds, i mogućnost povezivanja headset-a i mikrofona na Shield kontroler.

Pored toga, NVIDIA je unapredila iskustvo tokom korišćenja miša i tastature, uz glatkije i preciznije pokrete mišem, kao i prečice na tastaturi na GeForce Now.

NVIDIA je navela da je žalba koju su veliki broj puta čuli od korisnika jeste da bi proces prijavljivanja na servis putem Shield-a mogao biti jednostavniji.

Kao odgovor stiže NVIDIA Shield TV aplikacija – virtuelna tastatura i companion miš bi trebalo da olakšaju i ubrzaju prijavljivanje. Dostupna je u prodavnici Google Play i App Store.

Update takođe uključuje modove od 120Hz za podržane televizore i monitore i brza podešavanja za isključivanje, ponovno pokretanje i spavanje.

Na kraju, kompanija vraća NVIDIA Share, koja korisnicima omogućava screenshot-ovanje, snimanje highlight-ova iz igara i stream-ovanje gameplay na Twitch.

 

Izvor: NVIDIA

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi