| Vesti | Hardver | Archer C5400X – najnoviji TP-Link WiFi ruter
Hardver

Archer C5400X – najnoviji TP-Link WiFi ruter

TP Link

TP-Link je predstavio novi gejming ruter, za koji navode da je do sada najmoćniji koji su kreirali, ali i obogatili sa komponentama.

„Provodili ste sate birajući savršene delove za vaš gejming rig. Sada iskoristite sve najbolje iz Archer C5400X – rutera dizajniranog da pomogne performansama koje zahteva vaš high-end gejming rig“ – navodi se u saopštenju.

Archer C5400X poseduje engine za dinamičku optimizaciju koji automatski identifikuje gejming protok kako bi vam obezbedio taktičku prednost tokom zahtevnijih igračkih sesija, PvP okršaja, ili ranked mečeva.

Ukoliko pak trenutno ne želite da odmeravate snage sa protivnicima, tu je fast-track striming kako biste gledali 4K filmove.

Archer C5400X je opremljen sa 1.8 GHz 64-bitnim quad-core CPU-om, tri procesora i 1 GB RAM kako bi dostigao brzine WiFi do 5400 Mbps preko 2.4GHz (1000 Mbps) i dva 5 GHz (2167 Mbps) band-ova.

Pored tri WiFi band-a, tu su osam Gigabit LAN portova, kao i jedan Gigabit WAN port. RangeBoost će se potruditi da možete na što većim udaljenostima da održite optimalnu brzinu.

Naravno, TP-Link je odlučio da akcenat stavi i na bezbednost, stoga je implementiran TP-Link HomeCare sistem, uz Trend Micro, koji štiti svaki uređaj od najnovijih sajber napada.

 

TP Link 01

 

Izvor: TP-Link

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi