| Vesti | Hardver | HyperX predstavio Cloud Alpha Blackout Edition Headset
Hardver HP

HyperX predstavio Cloud Alpha Blackout Edition Headset

Iz kompanije HyperX stiže saopštenje da je Cloud Alpha Blackout Edition gejming headset dostupan za slanje širom Evrope. Dizajniran da pruži vrhunski komfor tokom sati produžene igre, Cloud Alpha koristi HyperX memorijsku penu, proširenu traku za glavu sa mekšom, savitljivijom kožom i izdržljiv, lagan dizajn aluminijumskog okvira.

Slušalice imaju odvojivi kabl sa in-line kontrolom zvuka koji omogućava igračima konzole da podese jačinu zvuka i isključe mikrofon direktno na kablu. Cloud Alpha ima HyperX dvokomornu tehnologiju za isporuku preciznog zvuka igre sa najboljim mogućim opsegom i tonom.

Sa drajverima od 50 mm, dve komore omogućavaju da HyperX podesi i odvoji bas od srednjih i visokih tonova, stvarajući dinamičan zvuk koji igranje igara, muziku i filmove čini impresivnijim. „Cloud Alpha su bile prve HyperX slušalice koje su predstavile našu revolucionarnu dvokomornu tehnologiju“, rekla je Bianca Valter, poslovni menadžer, HyperX EMEA.

„Uzbuđeni smo što donosimo tamnu varijaciju Cloud Alpha kako bismo korisnicima ponudili još jedan izbor slušalica sa našim dvokomornim drajverima i prepoznatljivom udobnošću.“

Cloud Alpha Blackout Edition slušalice nude kompatibilnost sa više platformi uz PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S2, Xbox One 2, Xbox One S 2, mobilne uređaje, Nintendo Switch i druge sisteme virtuelne realnosti sa 3.5 mm portovima. Iz kompanije navode da slušalice nude igračima jasniji kvalitet glasa i odličan zvuk za poboljšanu timsku komunikaciju, a obe slušalice imaju TeamSpeak i Discord sertifikat.

Cloud Alpha Blackout Edition Headset sada su dostupne širom HyperX-ove mreže prodavaca u Evropi po ceni od 89,99 funti, ili 99,99 evra, ali iz kompanije pominju da cene prodavaca mogu da variraju.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…