| Vesti | Hardver | HyperX donosi Infrared sinhronizovane RGB memorije
Hardver

HyperX donosi Infrared sinhronizovane RGB memorije

HyperX

HyperX Predator DDR4 RGB je naziv novog memorijskog modula koji nam sitže iz HyperX-a. Naime, navodi se da je u pitanju prvi modul koji poseduje sinhronizovano RGB osvetljenje sa IR (infracrvenom) tehnologijom.

Iz HyperX-a poručuju da se infracrveni komunikacijski kanali nalaze unutar svakog memorijskog modula, samim tim, omogućujući da više modova sinhronizuju LED osvetljenje i proizvode posebne boje i šablone.

Time što se napajaju direktno iz matične ploče, ova tehnologija je namenjena kako bi se doprinelo vizuelnom užitku pri gejmingu, overklokovanju PC-ja, kao i građenju DIY sistema.

„Time što ćemo sinhronizovati HyperX Predator DDR4 RGB memoriju koristeći IR tehnologiju predstavićemo novi način da se doživi RGB osvetljenje na PC-ju, koje će dopustiti gejmerima i overklokerima da odu korak dalje u personalizaciji njihovog gejming iskustva“ – navodi Kristy Ernt, biznis menadžer iz HyperX.

Uporedo sa IR sinhronizovanom kontrolom RGB osvetljenja, Predator DDR4 RGB moduli takođe imaju podršku za više svetlosnih profila kada se priključe na matične ploče uz kompatibilni RGB kontrolni softver.

HyperX takođe sarađuje s partnerima matičnih ploča kako bi se testirala HyperX Predator DDR4 RGB memorija sa njihovim softverom kontrole, poput ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, kao i MSI Mystic Light Sync.

Ova memorija će prvobitno biti prikazana na CES 2018, u Las Vegasu, a nakon toga će biti dostupna javnosti u drugom kvartalu ove godine.

 

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar