| Vesti | Hardver | HyperX CloudX Pro Gaming sertifikovane za Xbox One
Hardver

HyperX CloudX Pro Gaming sertifikovane za Xbox One

HyperX CloudX Pro Gaming XboxOne

HyperX je sklopio partnerstvo sa kompanijom Microsoft i time je postao zvaničan, licencirani partner za proizvodnju slušalica za Xbox One konzolu. HyperX CloudX Pro Gaming slušalice biće dostupne krajem drugog kvartala 2016. godine.

Kada je 2014. godine predstavljena HyperX Cloud serija, bila je namenjena isključivo PC gejmerima. HyperX CloudX je pionirski poduhvat kompanije da uđe na tržište igračkih konzola, budući da se slušalice direktno povezuju sa Xbox One Elite kontrolerima putem 3,5mm konektora.

Bazirane na HyperX Cloud II dizajnu, HyperX CloudX pružaju bolji kvalitet zvuka gejmerima koji igraju igre na konzolama. Ove slušalice omogućavaju korisniku da jasno čuje svaki pucanj, eksploziju i dijalog zahvaljujući velikim drajverima od 53mm.

HyperX CloudX poseduje kontrolu jačine zvuka na samom kablu i koristi jastučiće od memorijske pene kao i mekan proštepan rajf obložen kožom za poboljšanu udobnost. Dizajn koji pokriva celo uvo pomaže da se blokira ambijentalna buka. HyperX CloudX poseduje i odvojivi mikrofon i dolazi sa izdržljivom torbicom koja štiti slušalice na putovanjima ili kada se ne koriste. 

 

HyperX CloudX Pro Gaming XboxOne 1

 

“Ponosni smo zbog saradnje sa kompanijom Microsoft na njihovoj Xbox One gejming platformi i na to što smo naše umeće u prizvodnji slušalica preneli i u svet konzola”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe, i dodao: “Znali smo da ćemo ući na tržište gejming konzola nakon predstavljanja naših prvih slušalica za PC gejmere pre dve godine. Između naših kompanija postoji prirodna sinergija – HyperX ima jako prisustvo na PC tržištu, a Xbox One konzola pruža jaču integraciju sa PC gejmingom preko Xbox aplikacije na Windows 10”.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar