| Vesti | Hardver | HP i gejming headset koji hladi vašu glavu
Hardver

HP i gejming headset koji hladi vašu glavu

HP

Razvojni tim HP-a misli da je došao na dobru ideju kada se priča o gejming headset-ovima, a pogotovo onima koji vole da se upuste u što duže igračke sesije, ali osim protivnika u igri, bore se i protiv velikih vrućina.

Ako ventilator u sobi odbija da radi, na HP Gaming Festivalu u Pekingu, gigant je predstavio brojne uređaje pod Omen gejming linijom proizvoda, uključujući i Mindframe headset koji koristi patentiranu termoelektričnu tehniku hlađenja.

Slušalice poseduju termoelektrični uređaj unutar školjki koji sprovodi toplotu od akustične komore i prebacuje je spolja.

Ukoliko se tehnologija lepo prevede u formu slušalica, Mindframe bi mogao biti primamljiv za nošenje čak i u velikoj vrućini.

Uporedo sa mogućnostima hlađenja tokom dužih igračkih sesija, headset nudi samopodesivi lagani ram, unidirekcioni mikrofon sa dodatkom otklanjanja buke, 3D spatial awareness, kao i 7.1 virtuelni surround zvuk.

HP nije otkrio preporučenu cenu, ali su čelnici ipak najavili da će Mindframe biti dostupan u drugoj polovini 2018. godine.

 

Izvor: HP

 

Komentarišite na forumu