| Vesti | Hardver | „Majstor za majnovanje“ stiže iz ASUS-a
Hardver

„Majstor za majnovanje“ stiže iz ASUS-a

Mining

Iz ASUS-a napominju kako žele da nastave svoj put ka tržištu hardvera za kriptovalute uz matičnu ploču koja može da podrži do 20 grafičkih karti.

Naime, H370 Mining Master koristi PCIe-over-USB portove za koje razvojni tim navodi da daju jednostavniju povezivost u odnosu na ostale matične ploče namenjene rudarenju.

Bićete u prilici da upravljate svakim portom i grafičkom kartom uz pomoć dijagnostičkih alata na samoj ploči.

Jedan dodatak skenira vaš sistem kada ga upalite kako bi se utvrdio status svakog porta, dok se na samoj ploči nalaze i LED-ovi koji upućuju na eventualni problem sa komponentama poput memorije ili procesora.

ASUS je takođe radio na tome da implementira ostale dodatke kako bi se optimizovalo rudarenje. H370 Mining Master prati stope prošlogodišnjeg B250 Mining Expert-a, koji je imao prostor za 19 GPU-ova putem PCIe portova.

ASUS navodi da je ta ploča imala mnogo veću prodaju nego očekivano, što ih je nateralo da nastave da vode kompaniju na put komponenti posvećenim rudarenju, poput majning matičnih ploča.

Cena H370 Mining Master je još uvek nepoznata, a najnovija matična ploča će se pojaviti na stanju kasnije tokom ove godine.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar