| Vesti | Hardver | „Pogledajte veću sliku“ – kampanja Red Bull i Samsunga
Hardver

„Pogledajte veću sliku“ – kampanja Red Bull i Samsunga

Red Bull

Pod nazivom „Pogledajte veću sliku“, kompanija Samsung predstavila je video o ekstremnom sportu u saradnji s Red Bullom i Pedrom Barosom, legendarnim brazilskim skejtborderom.

Video poziva gledaoce da dožive akciju i intenzitet skejtbordinga, dok Baros klizi kroz slikovitu strukturu oblikovanu tako da pokazuje neke od znamenitih gradova kao što su Barselona i Njujork.

Nakon saradnje koja se odnosila na esktremne sportove „Pogledajte neočekivano“, novi koncept Samsunga i Red Bulla naglašava intenzitet skejtbordinga, a istovremeno prikazuje mogućnosti Samsungovih QLED televizora.

Dostupan u modelima sa ultra velikim ekranima u rasponu od 65 do 88 inča, proizvođači navode da QLED TV prikazuje i nudi najuzbudljiviji i najrealniji kvalitet slike na tržištu danas, hvatajući svaku boju i pokret savršeno čisto i jasno.

„Na izuzetno velikom ekranu QLED TV gledaoci će doživeti fantastično iskustvo gledajući video zapis „Pogledajte veću sliku“ s Pedrom Barosom. Uzbuđeni smo što smo se ponovno udružili s Red Bullom kako bismo istakli sav raskoš ekstremnih sportova na ekranu, rekao je Sunghee Han, potpredsednik Sektora za vizuelne poslove u kompaniji Samsung Electronics.

„Dok nastavljamo s razvojem naše QLED TV linije, naša partnerstva s brendovima kao što je Red Bull imaće ključnu ulogu u pružanju uzbudljivih sadržaja koji su prilagođeni za gledanje na vrhunskim TV uređajima“.

 

Red Bull 01

 

Tokom trajanja spota gledaoci „putuju“ kroz nekoliko različitih koncepata unutar konstrukcije virtuelnog skejt parka na dva sprata u zatvorenom prostoru. Dok Baros klizi kroz strukturu, otkriva se nova estetska dimenzija koja se proteže od istaknute arhitekture Barselone i vrućine afričke pustinje do betonskih džungli Njujorka i San Franciska.

Svetski poznati umetnici, uključujući RYNoART, Stevea Fawlera, Kirsten Poulsen, Sophie Langner, Marca Reinhardta, PTLN, NXT LVL i C-Bass doprineli su dizajnu virtuelnog skejt parka.

Kompletno delo je oživljeno uz pomoć Starelationa i velikog  graditelja rampi Andreasa Schutzenbergera koji je koncept završio za osam nedelja. Pedro Baros, međunarodna sportska skejtbord zvezda, osvojio je šest zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu medalju na X-Gamesu (godišnje takmičenje u ekstremnim sportovima pod pokroviteljstvom ESPN).

On je takođe sveukupni glavni nosilac pehara sa Svetskog kupa u skejtbordingu tokom četiri uzastopne godine, od 2010. do 2013. godine, a bio je treći  2014. i 2015. godine. „Pogledajte veću sliku“ biće prikazan na QLED TV ekranima na Samsungovim prodajnim mestima početkom juna, kao i na Samsungovim i Red Bullovim kanalima na društvenim mrežama.

 

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu