| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterCase H500M
Hardver

Cooler Master predstavio MasterCase H500M

H500M

Pred nama je MasterCase H500M iz Cooler Master-a, za koga razvojni tim navodi da nisu štedeli na dodacima, stilu, materijalu i dizajnu.

Prednji mesh panel kao i stakleni dodaci koji su u paketu nude izbor između maksimalnog protoka vazduha i estetike.

Kaljeno staklo se nalazi na sve četiri strane kućišta radi preglednosti komponenti, a tu su i adresabilni RGB ventilatori koji se nalaze iza prednjeg panela i dolaze sa adresabilnim RGB kontrolerom.

MasterCase H500M nudi izbor između prednjeg mesh panela radi optimizovanog protoka vazduha ili staklene opcije radi balansa estetike i performansi.

Četiri panela od kaljenog stakla su pozicionirana na svim stranama, i tu su kako bi se imao uvid u vaše komponente.

Kako bi se ravnomerno uskladio protok vazduha, tu su dva adresabilna RGB ventilatora koja su kontrolisana uz pomoć adresabilnog RGB kontrolera koji se dobija u paketu.

Input/Output panel dolazi sa USB 3.1 (Gen 2) portom tipa C, kao i sa četiri dodatna USB 3.0 porta, dok ARGB kontroler upravlja svetlom unutar sistema. U ponudi su još i dva dodatna PCI slota na zadnjog strani uz pomoć kojih možete vertikalno instalirati grafičku kartu. Uz podesivu GFX Support dršku, moći ćete čak i da smestite glomaznije grafičke karte.

 

H500M 01 T H500M 02 T H500M 03 T

 

Prednji panel je kompatibilan sa 360mm-tarskim radijatorom, uključujući i podršku za jedan 200mm radijator. Gornji bracket nudi podršku za 360mm-tarski radijator, zajedno sa 200mm ventilatorima. Ventilacija na MasterCase H500M, se razlikuje od ostalih u seriji, gde su instalirani mesh wrap prostori sa strane panela ka prednjici kako bi se omogućio veći protok vazduha.

MasterCase H500M nude devet poklopaca. PSU shroud se sastoji od više delova koji se mogu skidati, a postoji i PSU cutout cover koji se može otkloniti kako bi se video PSU, ili pozicionirati tako da se ne vidi. Ispred prednje strane poklopca nalazi se uklonljiva ploča za smeštaj debljih radijatora.

Sa dva glavna dela, polovina PSU shroud-a se može ukloniti kako bi ponudila više prostora, i to dok su kablovi i PSU sakriveni. Opcije za prednju ploču, poklopac PSU, poklopce kablova i kompatibilnost sa radijatorima omogućavaju graditeljima da konfigurišu po volji. MasterCase H500M će biti dostupan sredinom juna po preporučenoj ceni od 199,90 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…