| Vesti | Hardver | Gigabyte otvara novi RMA centar na do sada najvećoj nadmorskoj visini
Hardver

Gigabyte otvara novi RMA centar na do sada najvećoj nadmorskoj visini

gigabyte

Kompanija Gigabyte se odvažila na jednu vrlo hrabru odluku. Naime kompanija je otvorila novi RMA centar na jednom od najneočekivanih mesta, a to je u mestu Lhasa u Kini. Ono što je posebno kod ovog mesta je njegova nadmorska visina od čitavih 3.650 m! Osim što su ovime postigli otvaranje RMA centra na najvećoj nadmorskoj visini do sada omogučili su i brži RMA proces korisnicima njihovih proizvoda u Tibetu.

 

visina

Kao politički, ekonomski, kulturni i religiozni centar Tibeta, grad Lhasa se naziva i Gradom Sunca i omiljeno je mesto za turiste. Ali zbog samog položaja grada kao i puteva činilo je pre RMA proces izuzetno teškim za stanovnike Tibeta. Pre otvaranja ovog RMA centra Gigabyte proizodi su se slali u dalek grad Chengdu i sam proces je umeo da potraje i do mesec dana. Sa novim RMA centrom vreme od mesec dana se smanjuje čime se omogućava da i stanovnici Tibeta mogu uživati u brzom RMA postupku, kao i svi drugi stanovnici sveta.

 

12

 

Novi Lhasa RMA centar će biti nadgledan supervizorom tj. lokalnim inženjerom da bi se omogučio što bolji kvalitet RMA servisa. U ovom servisu će biti moguće da se zameni i čipset na matičnim pločama uz pomoć BGA mašine. Tu je i mogućnost brze zamene mainstream Gigabyte-ovih proizvoda. Sve ovo bi trebalo da omogući brži servis matičnih ploča nego ranije i omogući stanovnicima Tibeta bolju podršku od strane kompanije Gigabyte.

34

 

Komentarišite na forumu

Tagovi