| Vesti | Hardver | GIGABYTE predstavio B250-FinTech matičnu ploču sa 12 PCIe slotova
Hardver

GIGABYTE predstavio B250-FinTech matičnu ploču sa 12 PCIe slotova

B250

GIGABYTE je predstavio novu B250-FinTech matičnu ploču baziranu na Intel B250 čipsetu.

Sa GIGABYTE Ultra Durable komponentama i 12 PCIe slot konfiguracijom, ova nova matična ploča je fokusirana na kriptorudarenje, pomaže pri efikasnosti i povećava potencijal za rudarenje.

3-u-1 kabl za napajanje i fino podešen BIOS Mining Mode su neki od mnogih atributa koji ovu B250-FinTech matičnu ploču čine fantastičnim izborom za iskusne i potencijalne rudare.

„Interesovanje za kriptorudarstvo je raslo tokom godina, ali je u skorije vreme naglo poraslo. Sa pažnjom na potrebe potrošača, GIGABYTE je razvio B250-FinTech matičnu ploču kao suštinsku rudarsku platformu za sve koji su zainteresovani za rudarstvo.“

Izjavio je zamenik direktora GIGABYTE-a Jackson Hsu.

„Kroz opsežno istraživanje i izuzetno detaljan razvojni proces, proizveli smo matičnu ploču za rudarstvo sa robusnom izvornom PCIe slot konfiguracijom za impresivnu efikasnost rudarstva.“

Sa GPU snagom procesiranja kao primarnim osloncem za brzinu kopanja kripto valute, što je više GPU slotova na raspolaganju, to je veća potencijalna moć hash-ovanja. Uzimajući ovo u obzir, GIGABYTE je razvio 12 PCIe Slot konfiguraciju unutar B250-FinTech matične ploče. Korišćenje izvorne konfiguracije sprečava probleme sa otkrivanjem video karti koje mogu nastati podelom PCIe slotova.

 

B250 01

 

Pozicioniranje i razmak između slotova maksimizira fleksibilnost prilikom instaliranja grafičkih karti, što čini instalaciju PCIe riser karti pogodnijim za korisnika. Pored toga, ploča dolazi sa dva 12V AUX PCIe konektora za napajanje koji sprečavaju nestabilnost sistema i probleme vezane za napajanje. GIGABYTE B250-FinTech matična ploča je dizajnirana da bude jeftinije rešenje za rudare koji žele maksimizirati prostor, smanjiti troškove hardvera i pojednostaviti svoj rudarski rad.

Za stabilnost i praktičnost, GIGABYTE B250-FinTech koristi 24-pinski, 3-za-1 kabl za napajanje sa dodatnim kontrolnim prekidačima. Matične ploče se obično povezuju na jedno napajanje, ali budući da je protok struje neadekvatan za rudarski uređaj, matična ploča B250-FinTech rešava to pitanje sa pažljivo dizajniranom konfiguracijom napajanja. GIGABYTE-ov ekskluzivni 3-u-1 kabl za napajanje osigurava da korisnici ne moraju ručno aktivirati sekundarni i tercijarni izvor napajanja, jer će se automatski aktivirati zajedno sa glavnim napajanjem.