| Vesti | Hardver | Nova serija Epson-ovih laserskih projektora
Hardver

Nova serija Epson-ovih laserskih projektora

Epson 3LCD

Pred nama je nova serija Epsonovih 3LCD laserskih projektora, koji su dizajnirani za sale za sastanke, za školske ustanove, kao i izložbene prostore.

U pitanju su modeli EB-L615U, EB-L610U, EB-L610W, EB-L510U i EB-L400U, koji su dizajnirani da zamene postojeće projektore koji koriste lampe u situacijama koje zahtevaju između 4.500 i 6.000 lumena svetline, uz kompaktni i klasični dizajn.

Od noviteta koji ova serija nudi ubrajaju se HDBaseT povezivanje, mirroring ekrana i lens shift podešavanje, tako da se može naći model za svaki budžet i zahtev.

Tvrtko Ljubić, account menadžer u Epson Balkan je povodom predstavljanja novih modela izjavio: „U ovom trenutku postoji jako veliki trend zamene projektora sa lampama za laserske modele u korporativnom i školskom sektoru.

Jako često dobijamo upite od strane velikih kupaca kada su u pitanju osnovni laserski modeli sa opsegom od 5.000 do 6.000 lumena svetline, tako da smo odlučili da ponudimo baš takve projektore. Prednosti su jasne, veća pouzdanost, mnogo manje održavanja i svestranost.“

Iz Epson-a takođe navode da je njihova laserska tehnologija fleksibilna, što znači da novi laserski projektori mogu biti instalirani i projektovati iz svakog ugla. Uz to nude i veliki broj opcija za povezivanje, uključujući HDMI i HDBaseT, kao i mirroring ekrana.

Takođe, lens shift mogućnost olakšava kako nove instalacije, tako i zamene postojećih projektora sa lampama. Tu je i neorganski fosforni točak i zatvoren deo sa laserom kako bi se sprečio ulazak prašine, uz garanciju od pet godina i 20.000 sati.

EB-L615U, EB-L610U, EB-L610W, EB-L510U i EB-L400U će biti dostupni od juna 2018.

 

Epson 3LCD 01

 

Izvor: Epson

 

Komentarišite na forumu