| Vesti | Hardver | FSP predstavio novu generaciju ATX 3.0 napajanja
Hardver FSP

FSP predstavio novu generaciju ATX 3.0 napajanja

Kompanija FSP Group je predstavila novu generaciju ATX 3.0 napajanja koje su u skladu sa PCIe Gen 5 interfejsom. Kada je reč o samoj tehnologiji, iz kompanije navode da su se fokusirali na efikasnost i pouzdanost njihovih napajanja. ATX 3.0 dizajn napajanja sa više šina je napravljen tako da koristi najbolje od performansi koje pružaju NVIDIA RTX 4000 karte pa sve do AMD RX 7000 serije.

HYDRO G PRO napajanja sa novom ATX3.0 podrškom će se prvi pojaviti na tržištu, a za njima slede HYDRO PTM PRO, HYDRO GT PRO, kao i HYDRO PTM X PRO. Biće dostupni u Gold i Platinum varijanti od 850W, pa sve do 1200W.

Pored toga, SFX forma DAGGER PRO serije napajanja od 850W i 1000W dizajnirani sa PCIe Gen 5 & SFX12V V4.0 podrškom biće spremni za lansiranje u četvrtom kvartalu ove godine zajedno sa HYDRO Ti PRO ATX 3.0 napajanjem.

HYDRO Ti PRO je prvo ATX 3.0 & PCIe Gen 5 napajanje dizajnirano sa titanijumskom efikasnošću, dostupno u 850W i 1000W. Nova napajanja sadrže 12VHPWR konektor dizajniran da isporuči do 600W grafičkoj karti.

Sa izolovanim terminalima za dodatnu zaštitu, dolaze u potpunosti remasterisani kako bi se nosili sa dramatičnim skokovima snage koje mnoge novije grafičke karte koriste pri maksimalnom opterećenju.

 

Izvor: FSP

 

Komentarišite na forumu…