| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MM712 gejming miš
Hardver Cooler Master

Cooler Master predstavio MM712 gejming miš

Iz kompanije Cooler Master dolazi MM712 gejming miš, a čelnici navode da je u pitanju „najlakši gejming miš do sada“. „MM711 je bio neverovatan uspeh za nas, ali smo osetili da možemo da ponudimo nešto bolje“, navodi Dennis Lie, generalni direktor za periferije iz Cooler Mastera.

„MM712 koristi ono što smo naučili o kreiranju laganih miševa i kreira novu verziju sa dosta savremenijim izgledom uz estetiku koje će se dopasti svakom.“ Možete birati između bele i crne varijante MM712 miša.

Sam gejming miš je težak svega 59g, a samo kućište miša nije pretrpelo veće promene. Što se tiče trajanja same baterije, unutar MM712 gejming miša je zastupljena baterija od 500mAh koja po rečima razvojnog tima nudi 181 sat korišćenja kada je miš povezan putem Bluetooth konekcije, kao i do 80 sati u slučaju 2.4GHz bežične konekcije.

MM712 se može koristiti u povezanom ili bežičnom režimu rada. Ako preferirate da vam je miš povezan putem kabla, možete koristiti Type-C ulaz. Ukoliko ne želite na „bijete glavu“, pred vama su Bluetooth 5.1 kao i 2.4GHz način povezivanja.

MM712 poseduje dva optička micro prekidača u levim i desnim tasterima, a zastupljen je i optički senzor iz Pixart sa vrednošću od 19.000 DPI – PAW3370 kako bi se omogućila što bolja preciznost i minimalni lag.

Kada se govori o samom mišu, MM712 se sastoji od PTFE materijala koji obezbeđuje što dužu istrajnost, kao i lagano korišćenje uz maksimalan odziv. Ultraweave kabl je fleksibilan kabl koji se dobija u paketu, a traka za držanje miša pruža trenutno povećanje prijanjanja i kontrole samog MM712 miša.

Adapter za proširenje Tip A na Tip C je takođe uključen u paket. Na samom kraju, u ponudi ovog miša je i RGB osvetljenje od 16.7 miliona boja.

MM712 gejming miš će biti dostupan u Evropi tokom oktobra 2022. godine uz početnu cenu od oko 73 Evra, dok će specijalno izdanje povodom 30 godina koštati oko 79 Evra.

 

Izvor: Cooler Master

Komentarišite na forumu…