| Vesti | Hardver | Fractal Design najavio Define S2 kućište
Hardver

Fractal Design najavio Define S2 kućište

DefineS2

Define S2 je najnovije kućište u liniji proizvoda Fractal Design-a, kada se govori njihovoj poznatoj seriji kućišta gde je akcenat na što bolje iskorišćenu unutrašnjost, kao i tišinu tokom rada, za build odličnih performansi.

Naime, S2 postiže povećani protok vazduha i mogućnost hlađenja uz devet pozicija za ventilatore i do 15 procenata veći intake prostor u odnosu na prethodnu generaciju.

Radijatori do 420mm se instaliraju direktno na gornju stranu kućišta uz odstranjive bracket-e sa ugrađenim fill portom za lakši pristup, a takođe se mogu smestiti radijatori do 360mm na prednjoj strani, kao i 280mm na bazi.

Pumpe i rezervoari su podržani sa integrisanim mounting lokacijama i odstranjivim bracket-ima.

Kompletni USB 3.1 Gen 2 Tip C dolazi sa tri Dynamic X2 ventilatora, PSU shroud-om sa alternativnim SSD mountovima, kao i podrškom za vertikalnu GPU instalaciju putem Flex VRC-25 riser-a.

Kaljeno staklo nudi čist pogled na vaše komponente, a tu je i push-to-lock mehanizam, kao i treća generacija ModuVent tehnologije zvučne izolacije.

Iz Fractal Design navode da je Define S2 kućište više nego idealno za one koji žele tišinu, efikasnost, kao i savršenu mogućnost hlađenja.

 

DefineS2 01

 

Izvor: Fractal Design

 

Komentarišite na forumu…