| Vesti | Hardver | Najnoviji SteelSeries bežični miš se puni za 15 minuta
Hardver

Najnoviji SteelSeries bežični miš se puni za 15 minuta

SteelSeries

SteelSeries misli da ima rešenje za sve one gejmere koji žele da što pre uskoče u akciju tokom igračkih sesija – ali ne žele da izgube dragoceno vreme čekajući da im se napuni gejming miš.

Naime, u ponudi je bežični miš koji nudi do tri sata besprekornog funkcionisanja nakon što napunite bateriju za samo pet minuta, ili preko deset sati uživanja ukoliko se odlučite da ga napunite za nekih petnaest minuta.

Kompanija tvrdi da je Rival 650 prvi bežični gejming miš sa brzim punjenjem, uz bateriju koja može da potraje do 24 sata, uz potpuno punjenje.

Miš poseduje sve karakteristike poput žičanog Rival 600, poput TrueMove3+ dial senzorskog sistema koji obećava istinsku one-to-one preciznost.

Naravno, iz kompanije tvrde da bežični miš usmeren na tačnost ne sme patiti od užasnog laga kada ste u sred velike borbe tokom partije.

SteelSeries tvrdi da Rival 650 ima zanemarljivo zaostajanje s latencijom od 1ms. Dedicated depth senzor detektuje kada podignete miš, što bi trebalo da stavi tačku na nepotrebno pokretanje kada ga pokupite ili spustite.

Takođe možete podesiti raspodelu težine sa jednom od 256 mogućih kombinacija sa osam četiri-gramskih tegova. Rival 650 košta 120 dolara u Severnoj Americi i 130 evra u regionima EMEA.

Rival 710 se takođe nalazi u ponudi SteelSeries-a, koji skladišti TrueMove3 senzor unutar enterijera Rival 700 modela, i poseduje OLED displej i taktilni feedback. Rival 710 košta 100 dolara u Severnoj Americi, odnosno 110 evra u regionima EMEA.

 

 

Izvor: SteelSeries

 

Komentarišite na forumu…