| Vesti | Hardver | Epson predstavlja nove Small-in-One stampače
Hardver

Epson predstavlja nove Small-in-One stampače

epson

Nadovezujući se na svoju liniju najmanjih all-in-one štampača predstavljenu ove godine, Epson je ovoj liniji priključio nove modele. 39 odsto manji nego prethodni Epsonovi modeli, ovi štampači nude priliku da uštedite prostor, novac i vreme zahvaljujući manjim dimenzijama, sistemu odvojenih kertridža i velikim brojem opcija koje se koriste lako.

 

SX440W_T

 

Modeli koji dopunjuju Small-in-One liniju su SX430W, SX435W, SX235W i SX230, i zahvaljujući novom dizajnu i ultra-kompaktnim dimenzijama upotpunjuju svaki savremeni dom bez zauzimanja previše prostora.

Modeli SX430W, SX435W i SX235W omogućavaju korisnicima da štampaju iz bilo koje prostorije u domu, zahvaljujući automatskom bežičnom podešavanju koje čini konfigurisanje laptop i desktop računara za bežično štampanje izuzetno jednostavnim. Korisnici ne moraju da se razumeju u podešavanje mreže, niti da povezuju štampač preko USB kabla, ovi štampači automatski pronalaze relevantna podešavanja kako bi se sami konfigurisali.

Epsonov servis za mobilno štampanje, Epson Connect, nudi fantastičnu fleksibilnost i slobodu. Korisnici su u mogućnosti da brzo i jednostavno štampaju svoje omiljene fotografije i dokumenta sa pametnih telefona i tablet računara bežično i iz bilo koje prostorije u domu.

Korišćenjem individualnih kertridža, korisnici treba da zamene samo onu boju koja je iskorišćena. Nezavisno testiranje koje je sprovela kompanija TÜV Rheinland pokazuje da inkdžet štampači sa sistemom odvojenih kertridža omogućavaju do 37 odsto uštede na kertridžima u poređenju sa kombinovanim kertridžima, budući da korisnici zamenjuju samo onu boju koja je potrošena.

„Ovi novi proizvodi samo pojačavaju već impresivnu Small-in-One liniju predstavljenju ove godine, omogućavajući korisnicima veću fleksibilnost i vrednost za uloženi novac“, izjavio je Džulian Medok, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe. „Ekološki svesni korisnici će biti zadovoljni saznanjem da ovi novi modeli poseduju ENERGY STAR sertifikat za smanjenu potrošnju energije i manje račune za struju. Budući da su najmanji uređaji iz small-in-one linije, pakovanje je takođe smanjeno za 25 odsto, što dalje utiče na smanjenje nepovoljnog uticaja na životnu sredinu“.

Epson Stylus SX430W i SX435W, i SX235W biće dostupni od 1. novembra, dok će Epson Stylus SX230 biće dostupan od 1. decembra 2011.

 

Ključne karakteristike

SX430W/ SX435W

SX235W

SX230

Epsonovi najmanji small-in-one uređaji: 39% odsto manji nego prethodni modeli

Laki za instaliranje uz automatsko Wi-Fi podešavanje

Štampanje sa pametnih telefona i tablet računara uz Epson Connect

Moderan i elegantan dizajn

Štampa, skenira i kopira iz bilo koje prostorije u domu zahvaljujući Wi-Fi konektivnosti

Uštedite novac uz odvojene kertridže – zamenite samo potrošenu boju

Delite preko Wi-Fi konekcije

LCD displej osetljiv na dodir, dijagonale 3.6cm, sa smart navigacijom

Slot za memorijsku karticu za štampanje nezavisno od računara

DURABrite Ultra mastilo koje se brzo suši za fotografije kvaliteta kao iz laboratorije i jasna i čista tekstualne dokumente

Skener rezolucije 1,200dpi

ENERGY STAR sertifikat za štednju energije

Štampa do 33 strana u minuti

30

30

Obradite skenirani tekst uz pomoć ABBYY FineReader OCR softvera

Epson Easy Photo Print softver za uklanjanje crvenih očiju

Povratite boje, uklonite prašinu i korigujte pozadinsko osvetljenje na skenovima uz pomoć pratećeg softvera

 

Izvor: Epson Srbija

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar