| Vesti | Hardver | Epson na IFA 2019 sajmu lansirao svestrane i pristupačne 4K PRO-UHD projektore za čitavu porodicu
Hardver Epson

Epson na IFA 2019 sajmu lansirao svestrane i pristupačne 4K PRO-UHD projektore za čitavu porodicu

Kompanija Epson je na IFA 2019 sajmu lansirala dva pristupačna projektora (EH-TW7000 i EH-TW7100) za iskustvo kućnog bioskopa, odlična za gledanje 4K1 sadržaja.

EH-TW7000 i EH-TW7100 koji će biti dostupni po konkurentnim cenama, lako se povezuju preko HDMI porta što čini jednostavnim gledanje 4K1 sadržaja sa Blu-ray plejera, set top boksova, konzola za video igre ili streaming uređaja (uključujući Amazon Fire TV i Roku streaming stick).

Pružajući iskustvo velikog ekrana, EH-TW7000 i EH-TW7100 projektuju ekran veličine do 500 inča. Pomoću 4K PRO-UHD1 tehnologije lako se postiže svetla i živa slika, koju možete dodatno poboljšati podešavanjem HDR postavki.

Čak i u dobro osvetljenim okruženjima, oba modela pružaju veliku osvetljenost od 3.000 lumena i isporučuju oštru sliku sa jasno definisanim detaljima senki i dubokim crnim nijansama.

EH-TW7100 poseduje dva ugrađena zvučnika od 10W, koji vam u startu omogućuju sve-u-jednom-pakovanju postavku.

Takođe je uz pomoć Bluetooth konekcije jednostavno podesiti i eksterne zvučnike i sound barove. Osim toga, tu je i izdržljivost koju garantuje dugotrajna lampa od 5.000 sati, što je ekvivalent gledanju jednog filma dnevno u periodu od sedam godina.2

Đenifer Domba Rogović, menadžer prodaje u kompaniji Epson Balkan, ovom prilikom je izjavila: „Naš novi asortiman pristupačnih 4K1 projektora namenjen je porodicama koje žele iskustvo velikog ekrana za filmove, TV, igranje video igara i online sadržaje, bez ikakvog kompromisa kada je u pitanju kvalitet.

Uz ogroman porast porodica i pojedinaca koji koriste streaming uređaje i pristupaju pretplatničkim TV sadržajima, važno je imati projektor kompatibilan sa nizom uređaja i jednostavan za podešavanje za sve u porodici.

Oba modela su izdržljiva i nude dobru vrednost za uloženi novac, uz lampu koja je projektovana za često i dugoročno korišćenje.“

EH-TW7000 i EH-TW7100 biće dostupni od oktobra 2019. godine, a biće izloženi na IFA 2019 sajmu u Berlinu, od 6. do 11. septembra na štandu broj 103, sala 21. Na istom mestu su takođe izloženi i drugi noviteti kompanije Epson poput EF-100W/B i EH-LS500W/B.

 

Izvor: Epson

 

Komentarišite na forumu…