| Vesti | Hardver | Thermaltake lansirao TOUGHRAM RGB DDR4 seriju memorija
Hardver Thermaltake

Thermaltake lansirao TOUGHRAM RGB DDR4 seriju memorija

Thermaltake je najavio izdanje Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 serije memorija, koja dolazi sa frekvencijama od 3600 MHz, 3200 MHz i 3000 MHz 8x 2 GB modula.

Kao prvi Thermaltake proizvod kada se priča o gejming memorijama, on ima za cilj da pruži izvanredne performanse za ljubitelje igara.

Odlikuje se 10-slojnom PCB konstrukcijom za poboljšane performanse overkloka i stabilnost, a TOUGHRAM RGB se može pohvaliti najvišim kvalitetom komponenti, uključujući pažljivo odabranim memorijskim čipovima, bakrenim PCB za poboljšani provod električne energije.

U međuvremenu, TOUGHRAM RGB memorija može se kontrolisati TOUGHRAM RGB softverom gde pratite temperaturu, frekvenciju i performanse u realnom vremenu.

Sinhronizujte memoriju sa TT RGB PLUS, TT AI glasovnom kontrolom, Razer Chroma-om i Amazon Alexa RGB korisnici mogu da izgrade sopstveni ekosistem sa 10 svetlih LED svetla TOUGHRAM-a za zapanjujuće 16,8 M RGB osvetljenje.

TOUGHRAM RGB takođe podržava matične ploče – ASUS Aura Sinc, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync i ASRock Polichrome sa 5V adresnim RGB headerom kako bi zadovoljili visoke zahteve.