| Vesti | Hardver | Enermax Fulmo ST Midi Tower
Hardver

Enermax Fulmo ST Midi Tower

Enermax Fulmo-ST Midi Tower

Enermax nije samo proizvođač napajanja

 

Dobro poznati proizvođač napajanja Enermax, je predstavio Fulmo ST midi tower kućište. Fulmo ST je dizajniran za potrebe PC igrača – multi GPU konfiguracija, hlađenja većih gabarita, veliki broj SSD-ova i hard diskova isl.

Enermax Fulmo ST poseduje dobro provetrenu mrežastu prednju masku, kao i bočnu stranicu sa “prozorom” od pleksiglasa koji je blago zatamljen.

Enermax će ponuditi dve varijante ovog kućišta – “advanced Gunmetal Grey” koja će imati dva LED ventilatora od 14cm sa plavim osvetljenjem na prednjoj masci, kao i osnovni model “basic black Fulmo ST”.

 

 

Gornji hard disk kavez se može ukloniti i tako napraviti mesta za grafičke karte dužine do 412mm. Mali 2,5” SSD/HDD kavez se može pomeriti sa dna kućišta i montirati na drugo mesto. Pored toga, Fulmo ST je poprilično šire od velike većine kućišta na tržištu, a sa svojih 244mm će biti odličan izbor za sve one korisnike koji poseduju “monstruozne” CPU kulere.

 

Enermax Fulmo-ST Midi Tower 2

 

Takođe, Enermax je mislio i na sve one korisnike koji imaju potrebu za montiranjem 240/280mm radijatora, a čak 60mm prostora između matične ploče i “plafona” kućišta je garancija da ćete bez problema montirati i ventilatore za hlađenje radijatora.

 

Enermax Fulmo-ST Midi Tower 1 T

 

Pored dva preinstalirana 140mm ventilatora (kod advanced opcije – Gunmetal Grey), korisnici mogu da dodaju još sedam dodatnih ventilatora. Frontalni ventilatori od 140mm mogu da hlade do deset hard diskova ili SS drajvova.

 

Enermax Fulmo-ST Midi Tower 4

 

Takođe, lepo je videti da postoje i četiri USB porta od kojih su dva USB 2.0, a preostala dva USB 3.0 tipa. Jedna od inovacija “Slide In” mehanizam za montiranje optičkog drajva – dovoljno je ubaciti optiku u ležište i ona će se automatski “zaključati”, tj. fiksirati.

 

Enermax Fulmo-ST Midi Tower 3 T

 

Specifikacije:

 

Enermax Fulmo-ST Midi Tower specifikacije

 

Gunmetal Grey sa dva blue LED ventilatora košta oko 110 eura, dok je verzija bez ventilatora oko 90 eura.

 

Izvor: Enermax

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar