| Vesti | Hardver | ASUS predstavio P1801-T
Hardver

ASUS predstavio P1801-T

Sećate li se ASUS All-In-One P1801 računara? ASUS je predstavio P1801-T model iz iste ove serije. U pitanju je, da se tako izrazimo, “light” verzija P1801 modela.

P1801-T AIO računar je dizajniran tako da se elegantno uklopi u bilo koje okruženje. Kako je težak samo 2,4kg i ima integrisanu ručku za nošenje, računar se može lako premeštati sa jednog mesta na drugo ili držati na krilu.

P1801-T poseduje displej dijagonale 18,4 inča sa Full HD rezolucijom, a sve je ispraćeno sa NVIDIA Tegra 3 quad-core procesorom.

 

 

Podsetite se pre svega šta je sve pružao P1801 model:

 

 

P1801-T je dizajniran za kućnu zabavu, za korisnike koji ne žele tradicionalni desktop računar. Poseduje displej dijagonale 18,4 inča sa Full HD rezolucijom koja omogućava izuzetno kvalitetan prikaz, kako tvrdi ASUS. Kako je displej identičan, kao i na P1801 to možemo da potvrdimo.

 

ASUS  P1801-T 5 T

 

Veliki ekran omogućava bolji rad sa poslovnim aplikacijama i internet sadržajima, a putem 10-point multitouch kontrole kod igara ili pri korišćenju virtuelnih tastatura lakše je iskoristiti sve prednosti tog ekrana.

 

ASUS  P1801-T 1 T

 

IPS tehnologija pruža briljantnu sliku uz široki ugao gledanja od 178° što omogućava zabavu za celu porodicu umesto usamljenosti tradicionalnih Android tableta. Stereo zvučnici uz pomoć ASUS SonicMaster audio tehnologije donose značajno kvalitetniji zvuk pa sad svako može uživati u muzici ili filmskom zvuku bez potrebe za slušalicama.

 

ASUS  P1801-T 2 T

 

ASUS P1801-T prenosivi AiO poseduje NVIDIA Tegra 3 quad-core procesor i 12-jezgarni grafički procesor, što znači da funkcioniše brzo i besprekorno čak i sa najzahtevnijim aplikacijama, a poseduje i hardversko video dekodiranje pa sa lakoćom reprodukuje Full HD video sadržaje.

 

ASUS  P1801-T 3 T

 

Android 4.2 Jelly Bean operativni sistem donosi veliki izbor sadržaja putem Google Store online servisa sa preko 700.000 aplikacija i igara, miliona elektronskih knjiga i pesama, kao i hiljada filmova.

 

ASUS  P1801-T 4 T

 

Postojanje micro-USB porta znači da se ASUS prenosivi AiO može povezati sa kompjuterskom tastaturom i mišem (USB adapter dolazi sa uređajem) kada radite sa zahtevnijim aplikacijama kao što su tabele ili obrada teksta. Takođe, ASUS prenosivi AiO se može bežično povezati sa Windows ili Mac računarom putem Android remote desktop softvera što omogućava jednostavno strimovanje sadržaja.

 

Specifikacije:

 

ASUS  P1801-T specifikacije

 

Baterija uređaja ima kapacitet rada do pet sati i to video reprodukcije 1080p Full HD sadržaja, pa korisnici neće morati da stalno traže utičnicu.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar