| Vesti | Hardver | EKWB i novi monoblok za Gigabyte X370 matične ploče
Hardver

EKWB i novi monoblok za Gigabyte X370 matične ploče

EKWBAX370

Iz kuhinje EK Water Blocks nam dolazi novi AM4 socket based monoblok prilagođen za GIGABYTE X370 matične ploče. EK-FB GA AX370 Gaming RGB monoblok ima integrisanu 4-pinsku RGB LED traku koja ga čini kompatibilnim sa GIGABYTE RGB Fusion tehnologijom, tako da nudi prilagođavanje osvetljenja.

U pitanju je potpuno liquid cooling rešenje za nekoliko GIGABYTE AMD X370 socket based matičnih ploča koje podržavaju najnoviju generaciju AMD Ryzen, kao i 7th Generation Athlon procesora. Monoblok komforno deluje sa Aorus GA-AX370-Gaming K7, K5 i 5 matičnim pločama.

EKWB je ovaj monoblok proizveo u saradnji sa GIGABYTE-om, i koristi EVO cooling uređaj kako bi se obezbedilo najbolje moguće CPU hlađenje. Ovaj vodeni blok direktno hladi AMD AM4 socket tip CPU-a, kao i MOSFET, iliti modul regulacije snage.

Tečnost protiče kroz sve kritične delove, omogućujući visoke i stabilne overklokove. Kao i sa svakim EK vodenim blokom, čelnici su se potrudili da one koje poseduju sistem sa slabijom vodenom pumpom obdare sa high flow dizajnom.

 

EKWBAX370 01 T EKWBAX370 02 T

 

Ovaj AM4 socket based vodeni blok takođe dolazi u kompletu sa redizajniranom hladnom pločom, i ovaj dizajn pomaže boljem mehaničkom kontaktu sa AMD-ovim IHS-om, kao i bolji termalni transfer.

Baza monobloka je izrađena od niklovanog elektrolitičkog bakra dok je vrh napravljen od kvalitetnog materijala od akrilnog stakla. Poklopci od niklovanog mesinga su unapred instalirani i omogućavaju jednostavnu ugradnju. Monoblok je opremljen sa 4-pinskom RGB LED trakom koja se spaja sa 4-pinska LED zaglavlja na matičnoj ploči ili može biti povezana na bilo koji drugi 4-pinski LED regulator.

 

EKWBAX370 03 T EKWBAX370 04 T

 

Poklopac LED trake lako se može ukloniti za podešavanje orijentacije kabla ili zamenu LED trake sa prilagođenim rešenjem.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar