| Vesti | Hardver | EK predstavio Full-Cover vodene blokove za ASUS GTX 1070 Ti
Hardver

EK predstavio Full-Cover vodene blokove za ASUS GTX 1070 Ti

EKWB

EK Water Blocks su pripremili EK-FC1070 GTX Ti ASUS vodene blokove koji su kompatibilni sa pojedinim ASUS GTX 1070 Ti grafičkim kartama.

Iz kompanije navode da ova vrsta hlađenja dopušta high-end grafičkim kartama da dostignu veći boost clock, uz veće performanse tokom gejminga ili ostalih zahtevnih operacija koje iziskuju GPU.

Ovaj vodeni blok direktno hladi GPU, VRAM, kao i VRM (voltažno regulativni modul) dok voda protiče kroz kritična područja, samim tim omogućujući da grafičke karte i VRM-ovi ostanu stabilni tokom visokih overklokova.

EK-FC1070 GTX Ti ASUS vodeni blokovi poseduju centralni inlet split-flow dizajn hlađenja, za najbolje moguće performanse, što takođe može da funkcioniše uz obrnuti tok tečnosti bez remećenja performansi hlađenja.

Takođe, iz kompanije napominju da takav dizajn nudi povoljne hidraulične performanse, tako da, ukoliko posedujete slabije vodene pumpe, moći ćete da iskoristite EK-FC1070 GTX Ti ASUS vodene blokove u tim sistemima. Osovina ovog bloka je napravljena od niklovanog elektrolitičkog bakra, dok je vrh izgrađen od akriličnih materijala ili POM Acetal materijala, u zavisnosti od varijante. Gornji materijal ne utiče na performanse blokova ni u kojem smislu.

Sam EK-FC1070 GTX Ti ASUS RGB je kompatibilan sa popularnim RGB sync tehnologijama od svih većih proizvođača matičnih ploča, kako poseduje 4-pinski 12V RGB LED strip. Kako potvrđuju iz EKWB, EK-FC1070 GTX Ti ASUS vodeni blokovi su trenutno kompatibilni sa tri ASUS GTX 1070 Ti grafičke karte.

Ovi vodeni blokovi, kao i odgovarajući backplate-ovi će biti u prodaji od 21. maja, po cenama od 130 evra za Nickel varijantu, kao i Acetal+Nickel od 116 evra. Backplate-ovi u black i nickel varijanti dolaze po ceni od 35 (black) i 41 evro (nickel).

 

EKWB 01 T EKWB 02 T EKWB 03 T

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu