| Vesti | Hardver | Thermaltake donosi View 32 RGB Mid-Tower kućište
Hardver

Thermaltake donosi View 32 RGB Mid-Tower kućište

Thermaltake View

Za novo View 32 Tempered Glass RGB Edition mid-tower kućište iz Thermaltake-a napominju da je ono idealan spoj lepote i performansi.

U ponudi su četiri komada kaljenog stakla debljine svega 4mm (gornja, prednja, leva i desna strana), tri ugrađena 120mm-tarska Riing LED RGB ventilatora koji nude RGB osvetljenje u 256 boja, kao i optimalnu ventilaciju, imogućnost ugradnje novijih rešenja za tečno hlađenje.

Kaljeno staklo debljine od svega 4mm, koje je pozicionirano na sve četiri strane, može se lako postaviti ili skloniti kako biste pristupili vašem build-u.

Tu je i kontrola putem jednog tastera na prednjem panelu uz pomoć kojeg možete baratati sa pet svetlosnih modova Riing 12 LED RGB ventilatora u 256 boja, poput RGB spektra ili statičnih boja.

 

 

Thermaltake View 01 T Thermaltake View 02 T Thermaltake View 03 T

 

RGB LED osvetljenje View 32 TG RGB kućišta dolazi od ugrađenog RGB Switch Board-a koji je ekskluzivno dizajniran po meri osam Thermaltake Riing 12 LED RGB ventilatora, koji se mogu smestiti unutra. Prednji panel ka vrhu poseduje dva USB 3.0 porta, kao i dva USB 2.0 porta. Fioke za 3.5 inčne/2.5 inčne hard diskove su modularne i sa lakoćom ih možete instalirati ili ukloniti.

Za View 32 nalažu da garantuje najbolju moguću proširivost uz podršku za tower CPU hladnjak uz maksimalnu visinu od 160mm, dual expansion VGA slot za visine do 400mm bez HDD fioke, kao i napajanje do dužine od 220m. View 32 može smetiti i više 3.5″/2.5″ storage uređaja istovremeno.

Prilikom izrade View 32, iz Thermaltake-a navode da je akcenat stavljen i na hlađenje, uz 2x120mm Riing LED RGB prednje ventilatore i 1x120mm Riing LED RGB zadnji ventilator. View 32 može primiti do tri 120mm ventilatora, do dva 120mm ventilatora na vrhu, kao i radijator do 360mm, kako bi se kreirao high-end sistem.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu