| Vesti | Hardver | D-Link predstavlja gamu 802.11ac rutera
Hardver

D-Link predstavlja gamu 802.11ac rutera

DLink ac ruteri

Kompanija D-Link je predstavila novu kolekciju Wireless 802.11ac cloud rutera. D-Linkova nova kolekcija rutera će se boriti protiv najraširenijih i najviše frustrirajućih problema bežičnog povezivanja, bilo da je reč o prekidu veze tokom slanja velikih fajlova ili o porazu u napetoj on-line bici pošto se veza prekinula u kritičnom trenutku. Nova Wireless AC kolekcija donosi izuzetno elegantan dizajn i podršku za D-Linkov ekskluzivni mydlink Cloud servis, koji omogućuje korisnicima da prate i upravljaju mrežom sa bilo kog PC-ja ili daljinski preko prenosnih uređaja.

 

 

Vodeći proizvod u ovoj seriji je Wireless AC1750 Dual-Band Gigabit Cloud ruter sa AC SmartBeam-om tehnologijom tj. model DIR-868L. Donoseći WiFi brzine od 1750Mb/s, ovo je trenutno jedan od najbržih rutera na svetu, namenjen onima koji zahtevaju najviše performanse bez kompromisa. Zahtevni korisnici će biti zadovoljni sa četiri gigabitna Ethernet porta, a svako ko pušta multimedijalne fajlove sa povezanog USB memorijskog uređaja ili prenosi fajlove između svoje kuće i posla imaće koristi od USB porta na ruteru.

Model sa SmartBeam tehnologijom – DIR-860L, kao i DIR-850L imaju gotovo trosruko veću brzinu prenosa u odnosu na 802.11n rutera. I ovi modeli imaju gigabitni LAN. DIR-860L donosi već spomenutu SmartBeam tehnologiju dizajniranu za traženje i praćenje pojedinačnih uređaja povezanih na ruter, obezbeđujući bežičnu vezu bilo gde u kući, pa čak i u onim delovima u kojima je bežični pristup ranije bio ograničen.

 

DLink DIR-810L T DLink DIR-850L T
   
DLink DIR-860L T DLink DIR-868 T

 

Na kraju, DIR-810L donosi brzine prenosa do 750Mb/s po vrlo povoljnoj ceni, što ga čini optimalnim rešenjem za one koji žele da zamene ili da upgrade-uju svoj ruter.

Osim što donose odlične performanse, novi D-Linkovi Cloud ruteri omogućuju bežični pristup, upravljanje ili kontrolu mreže sa bilo kog mesta posredstvom besplatne mydlink Lite mobile aplikacije. Korisnici mogu trenutno da vide povezane uređaje i njihovu istoriju pretraživanja, da blokiraju nepoželjne konekcije, da primaju upozorenja preko e-maila, što olakšava održavanje bezbednosti mreže od upada. Oni se, takođe, mogu podesiti za nekoliko sekundi uz pomoć besplatne QRS Mobile aplikacije za iPhone, iPad i Android i bez računara.

 

specifikacije T

 

Uparivanje ovih rutera sa D-Linkovim WiFi Dual Band USB adapterom (DWA-182) ili sa Wireless 802.11ac Dual-Band USB Nano adapterom (DWA-171), omogućuje korisnicima jednostavan upgrade, kako bi iskoristili sve pogodnosti većih brzina i novih funkcija koje donose 802.11ac standard.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar