| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DNS-327L
Hardver

D-Link predstavio DNS-327L

Dlink DNS-327L

Kompanija D-Link je predstavila uređaj jednostavnog naziva – DNS-327L. Najnoviji član D-Linkove nagrađivane ShareCenter familije predstavlja temeljni izum u oblasti kućnih memorija koje bi trebalo da odgovore potrebama savremenih mobilnih uređaja visokih performansi, fleksibilnih skladišta za backup podataka i aplikacijama za puštanje multimedijalnih fajlova.

ShareCenter+ podržava D-Linkov besplatni mydlink Cloud servis koji omogućuje korisnicima da pristupaju, koriste i šeruju svoje  podatke sa bilo kog mobilnog uređaja ili računara koji ima pristup internetu. Mogućnost nulte konfiguracije čini njegovo korišćenje izuzetno jednostavnim.

 

 

Sharecenter+ isporučuje media fajlove čitavom mnoštvu samostalnih media player-a i konzolama za video igre tako da se mogu gledati i na televizorima u dnevnim sobama. On ima DLNA sertifikat i ne zahteva računar kako bi se uključio i dostavljao sadržaj TV uređaju, čime se isključuje potreba za posebnim PC računarom. Korisnici koji imaju iPod, iPhone ili iPad sigurno će ceniti iTunes media server integrisan u Sharecenter+. On stiže sa P2P engine-om za preuzimanje koji pojednostavljuje proces skidanja novih sadržaja. Puštanje fajlova i P2P funkcionišu daljinski preko bezbednog mydlink portala, sa mogućnošću pristupa uistinu sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme.

 

Dlink DNS-327L 1

 

Hardver visokih performansi u kombinaciji sa gigabitnom konektivnošću omogućuje korisnicima da brzo backupuju i prenose podatke. Do 1700 pesama ili film visoke definicije mogu se backupovati za manje od jednog minuta. 10000 fotografija mogu se preneti za manje od dva minuta čime se štedi na vremenu i bateriji. Ovo pojednostavljuje očuvanje bezbednosti podataka korisnika.

 

Dlink DNS-327L 2

 

Aplikacije pametne biblioteke dozvoljavaju korisnicima da organizuju svoju muziku i fotografije bez muke. Muzički centar dozvoljava korisnicima da upravljaju svojim muzičkim kolekcijama pomoću integrisanog muzičkog player-a i Apple AirPlay podrške, dok Foto centar olakšava kreiranje albuma, upravljanje fotografijama i šerovanje na društvenim mrežama kao što su Facebook, Picasa i Flickr. Centar za prismotru čini isto sa kamerama koje podržavaju mydlink – pojednostavljuje proces podešavanja širokog sistema za nadgledanje.

Sharecenter+ postavalja novi standard u smislu jednostavnosti upotrebe uz podršku D-Linkove jedinstvene mogućnosti nulte konfiguracije. Kada se upari sa kompatibilnim D-Linkovim Cloud ruterom, on će se automatski detektovati i konfigurisati – sve što je potrebno jeste ubacivanje jednog ili dva uređaja ili pritisak na dugme. Uz pomoć zgodnog softverskog čarobnjaka (wizard-a), uređaji se mogu, a i ne moraju, instalirati zajedno sa RAID 1 konfiguracijom kako bi se sprečio gubitak podataka ako se uređaj pokvari. Alternativno, uređaji se mogu instalirati u jednom od tri dodatna moda (Standard, JBOD, RAID 0). Bogati backup softver i podrška za Apple Time Machine pomažu da se osigura integritet korisnikovih najvažnijih podataka na svim uređajima.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar