| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DAP-1520 AC range extender
Hardver

D-Link predstavio DAP-1520 AC range extender

D-Link DAP-1520

Sve su popularniji 802.11ac mrežni uređaji, i stoga ne čudi činjenica da je D-Link predstavio novi AC baziran mrežni uređaj. U pitanju je DAP-1520 Range Extender.

D-Link DAP-1520 eliminiše mrtve WiFi zone i isporučuje bežične signale na svim teško pristupačnim mestima u kući ili maloj kancelariji za besprekorni video streaming, online igre i ostale svakodnevne aktivnosti.

DAP-1520 je jednostavan za postavljanje tj. dovoljno ga je priključiti na električnu utičnicu bilo gde u kući, kako bi odmah preuzeo bežičnu konekciju. Bežični AC750 Dual-Band Range Extender staje na dlan jedne ruke, čineći ga diskretnim i van vidokruga.

D-Link DAP-1520 ima sposobnost daljeg proširivanja bežične 802.11ac mreže, a kao dodatna fleksibilnost je kompatibilnost sa ranijim 802.11 standardima.

 

D-Link DAP-1520 1

 

„Bežicni AC nudi niz prednosti koje donose veću brzinu i smanjuje bežične mrtve tačke, ali podrumi i garaže i dalje mogu biti van dometa signala. Bežicni AC750 Dual-Band Range Extender daje odgovor na ovaj problem“, izjavio je Tvrtko Ljubić, regionalni menadzer D-Link Adria, i dodao: „Najnoviji proizvod D-Linka nudi brz bežični AC koji je unazad kompatibilan, tako da korisnici ne moraju da brinu ako na svakom uređaju nije obezbeđen bežični AC. Ovo obezbedjuje brz, lak i siguran protok na Vašoj trenutnoj mreži, omogućava Vam da koristite niz uredjaja, pa čak i dodatni Dual-band, povezivanjem na postojeću kućnu mrežu“.

DAP-1520 Range Extender isporučuje kombinovanu bežičnu brzinu do 750Mbps, i omogućava korisnicima da dodaju 5 GHz konekcije na jedan opseg mreže, pritiskom na jedno dugme. 5 GHz omogućava bežičnom uređaju sposobnost povezivanja sa manje prometnim bežičnim frekvencijskim opsegom, smanjujući potencijalne bežične smetnje.

 

D-Link DAP-1520 2

 

Podešavanje je jednostavno, jednim dodirom putem WPS-a ili putem ugrađenog wizarda za podešavanje (built-in setup wizard) preko intuitivnog korisničkog web interfejsa. Korisnici mogu da konfigurišu i personalizuju svoju proširenu bežičnu mrežu preko korisničkog interfejsa putem web-a ili D-Link QRS Mobilne aplikacije.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar