| Vesti | Hardver | Cooler Master takmičenje u dizajnu
Hardver

Cooler Master takmičenje u dizajnu

CM dizajn takmicenje

Takmičenja u overkloku su zanimljiva, ali u takvim takmičenjima obično pobeđuju oni koji se dugo vremena nalaze u tom poslu ili oni koji imaju dubok džep pa mogu sebi da obezbede vrhunski hardver.

Zato je Cooler Master ogranizovao takmičenje u dizajnu, tako da svi korisnici imaju manje-više jednake šanse za osvajanje nagrada, samo je potrebno smisliti dopadljiv dizajn koji će se dopasti drugim korisnicima.

 

 

Tako je predstavljanjem novih igračkih periferija u vidu – Mech tastatureReaper miša i Pulse-R slušalica, Cooler Master odlučio da korisnicima omogući takmičenje koje će pobednicima doneti nagrade u vidu kompleta ove tri periferije!

Ono što je potrebno je da korisnik skine slike proizvoda sa sledećeg linka i da uz pomoć programa za editovanje kreira sopstveni dizajn za ove tri periferije. Moguće je menjati samo aluminijumske delove.

Posle kreiranja dizajna potrebno ga je poslati na mail [email protected] i to najkasnije do 23-ćeg septembra. Posle tog datuma će svi dizajni biti prikazani na CM Storm Facebook stranici, kao i na lokalnim stranicama (share) i glasanje će moći da počne.

5 pobednika će odrediti najveći broj lajkova, a drugih pet će odrediti stručni žiri, i svi oni će dobiti na poklon komplet koji su sami dizajnirali.

 

CM dizajn velika T

 

Na slici ispod možete pogledati jedan od primera dizajna gore navedenih Cooler Master-ovih periferija.

 

CM dizajn primer T

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar