| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio CM Storm Reaper miš
Hardver

Cooler Master predstavio CM Storm Reaper miš

CM Storm Reaper

Kompanija Cooler Master vredno radi, i osim zanimljivih tastatura namenjenih igračima iz CM Storm serije kao što je recimo Mech, tržištu predstavlja i druge gejming periferije kao što su miševi.

CM Storm Reaper je pripadnik Aluminium Gaming serije periferija, što znači da je delom izrađen od aluminijuma što mu pruža jaču konstrukciju i utiče pozitivno na dizajn, što će igrači znati da cene.

 

 

CM Storm Reaper poseduje osam u potpunosti programibilnih tastera, a u kombinaciji sa 128KB interne memorije i dodatnim softverom moguće je snimiti makroe i sačuvati ih u memoriju miša. Ovo je odlična stvar ako često nosite svoj miš, jer gde god da ga „instalirate“ svi snimljeni makroi će Vam biti na raspolaganju, a softver omogućuje pravljenje do 4 profila.

 

 CM Storm Reaper 1

 

Glavna zvezda ovog proizvoda je njegov senzor – Avago 9800 koji nudi rezoluciju do 8200 DPI-a. Već smo testirali proizvode (CM Storm Havoc) sa ovim senzorom i možemo reći da je Cooler Master, u slučaju Reaper miša, načinio odličan izbor.

Omron mikroprekidači koje CM Storm Reaper koristi su deklarisani na 5 miliona klikova što nam govori da će se igrači dugo vremena družiti sa Reaperom.

 

CM Storm Reaper 2 T CM Storm Reaper 3 T CM Storm Reaper 4 T

 

Miš se ne bi zvao gejmerski da nema i LED osvetljenje 😉 Tako je CM Storm Reaper opremljen belim LED osvetljenjem kao što možete videti na slici ispod, a uz pomoć softvera se može birati mod osvetljenja.

Tu je i sleevovan (bužiran) USB kabal dužine 1,8m čiji je konektor pozlaćen, što je i neki standard kod miševa srednje i visoke klase namenjenih igračima.

 

CM Storm Reaper LED

 

CM Storm Reaper 5 T CM Storm Reaper 6 T CM Storm Reaper 7 T

 

Oblik miša, kao i korišćeni materijali su prema tvrdnjama inženjera Cooler Mastera takvi da je osigurana odlična udobnost, kao i lako „nalaženje“ dodatnih tastera tokom igranja (ne moramo da govorimo koliko je ovo važno). Aluminijumski deo miša kojeg vidite na slikama iznad je posebno obrađen tako da čini odličan pasivan kuler za ruke i tako smanjuje znojenje što je od izuzetne važnosti prilikom dužih igračkih sesija.

 

Specifikacije:

 

CM Storm Reaper specifikacije

 

Sve u svemu, jedva čekamo da nam CM Storm Reaper svrati na test i kaficu 🙂

 

Izvor: CM Storm

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar