| Vesti | Hardver | Cooler Master: Stižu nova MasterAir rešenja
Hardver

Cooler Master: Stižu nova MasterAir rešenja

CM Master

Kompanija Cooler Master je predstavila liniju novih rešenja za hlađenje, uz novi dizajn koji osigurava pravilan prenos toplote uz Heat Column koji pomaže hladnjacima niskog profila.

Pametni dodaci poput termalne detekcije i adresabilnih RGB LED-ova u tečnim ili vazdušnim kulerima nude korisnicima pregršt opcija.

Sam dizajn Heat Column kombinuje kontakt sa CPU-om i termalnu konduktivnost i faznu tranziciju.

Celokupni blok Heat Column je u stanju da prenese velike količine toplote što dalje od CPU-a.

Ovakav dizajn samim tim, omogućuje nisko profilnom dizajnu MasterAir G100M da dostigne TDP od 130W.

Nakon toga, imamo MasterLiquid ML240 SMART, kao i MasterAir MA410M, koji imaju adresabilne RGB LED-ove sa temperaturnom detekcijom koji su u potpunosti sertifikovani od strane ASUS-a, Gigabyte-a, MSI, kao i ASRock-a.

Tu je kastomizacija od 16.7 miliona boja, kao i SMART temperaturna detekcija koja menja RGB osvetljenje u skladu sa CPU-om. Ostali adresabilni RGB hladnjaci, kao i ventilatori bez temperaturne detekcije su MasterLiquid ML240R, MasterLiquid ML120R, MasterAir MA410M, MasterFan MF120M, kao i MasterFan MF122R.

Iz Cooler Mastera takođe navode da su uz partnere nastavili zajednički razvoj termalnih rešenja koja odgovaraju njihovim proizvodima. „Uz nadolazeći AMD Raven Ridge, razvili smo A51 rešenje kako bi se omogućio nisko profilni hladnjak koji je optimizovan za ovaj APU, i sa popularnim RGB LED dodacima.“ – navodi se između ostalog u saopštenju. „Uz ASUS TUF Gaming matičnu ploču, razvili smo i dizajnirali ekskluzivni tematski TUF Gaming dual tower hladnjak MasterAir MA620P i MA410M.“

 

CM Master 01

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu