| Vesti | Hardver | Cooler Master Silencio 550
Hardver

Cooler Master Silencio 550

cooler_master

Tišina je u modi! Cooler Master je predstavio novo kućište iz „Silencio“ serije pod oznakom 550. Reč je modelu koji je namenjen korisnicima koji žele tih računar. Pored toga, ovaj model je dopadljiv, a krasi ga minimalistički dizajn. Određenoj dozi elegancije kumuje i prednja strana kućišta koja ima monolitni dizajn sa piano završnicom. Ipak, ovo nisu najbolje stvari kod ovog modela! Silenco 550 poseduje i eksterni „SATA X-dock“, USB 3.0 front priključak, čitač SD flash kartica…

 

1_T7_T

 

Kao što se vidi sa slika iznad ovaj modela kućišta poseduje jednostavan i elegantan dizajn. Silencio 550 ima tri 5,25″, sedam 3,5″, i jedno 2,5″ ležište, a sve to je tako organizovano tako da u unutrašnjost ovog modela možete instalirati i najdužu grafičku kartu koja postoji.

 

2_T23_T

 

Naravno, za tako nešto je neophodno izvaditi hard drive kavez, ali posle toga je na raspolaganju prostora „koliko vam duša želi“.

 

22

 

highlights_2

 

USB 3.0 uređaji su sve prisutniji i nekako je bilo za očekivati da će Cooler Master implementirati jedan takav priključak na Silencio 550 model. Dok smo već viđali HDD dock, ono što se nije očekivalo, a veoma je pozitivno je postojanje SD card čitača!

 

13

 

Pored svega toga ovaj model kućišta je obložen sa unutrašnje strane sunđerastim izlolaorima buke, a kako Cooler Master navodi sve to nije uticalo na odličan protok vazduha!

 

24

 

highlights_1

 

Pogledajmo specifikacije ovog modela:

 

specifikacije

 

Još jednom se osvrnimo na mogućnosti:

 

highlights

 

Cena Silencio 550 modela još uvek nije poznata, ali se veruje da ista neće preći 80 eura, što znači da će Cooler Master dobro naplatiti rad koji je uložio u projektovanje ovog modela!

 

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar