| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MK730 i CK530
Hardver

Cooler Master predstavio MK730 i CK530

CK

Pored dve niskoprofilne SK650 i SK630 mehaničke tastature iz svoje nove SK serije proizvoda, iz kompanije Cooler Master dolaze MK730 i CK530 tastature bez numeričkih tastera.

„Kao vodeća kompanija koja je bila pionir na polju prvih tenkeyless form factor tastatura, odlučili smo da ponudimo naše dve najprodavanije tastature u TKL formi“, navodi Bryant Nguyen, generalni direktor za periferije.

MK730 nudi odstranjivo ultra mekano odmaralište za dlanove punjeno memorijskom penom i PU kožom kako bi udobnost bila zagarantovana tokom dužih gejmerskih sesija.

U ponudi je ne samo minimalistički dizajn, već i svetlosna traka koja doprinosi vizuelnom užitku.

Korisnici mogu birati između svetlosnih modova putem Cooler Master-ovog lakog softvera za korišćenje.

Takođe, MK730 nudi odstranjivi USB Tip C kabl, kao i Cherry MX mehaničke prekidače.

 

CK 01

 

CK530 je opremljen sa lebdećim keycap dizajnom i izdržljivim mehaničkim tasterima. Mehnanički prekidači na CK530 imaju procenjeni vek trajanja od oko 50 miliona pritisaka.

Dostupni su u plavoj, braon i crvenoj varijanti prekidača, u zavisnosti od regionalne dostupnosti. CK530 nudi RGB osvetljenje po tasteru, i uključeno je dosta efekata i svetlosnih modova.

On-the-fly kontrole omogućuju kastomizaciju u realnom vremenu, dok lagani softver omogućuje korisnicima mogućnost da dodatno menjaju podešavanja, poput makroa i RGB osvetljenja.

MK730 i CK530 se prodaju po cenama od 120, odnosno 70 evra.

 

CK 02

 

CK 03

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…