| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio Low Profile seriju tastatura
Hardver

Cooler Master predstavio Low Profile seriju tastatura

Cm

Kompanija Cooler Master je lansirala dve niskoprofilne mehaničke tastature iz svoje nove SK serije proizvoda, a u pitanju su SK650 i SK630.

„Imali smo u vidu dizajn i funkcionalnost tokom izrade SK serije, posebno za one koji su radnici po danu, a igrači noću“ – navodi Briant Nguyen, generalni direktor za periferije.

SK650 i SK630 su mehaničke tastature sa slim profilom i, kako navode iz kompanije, „predstavljaju savršeni balans igre i rada“.

SK serija nudi Cherry MX niskoprofilne tastere, a implementiran je i Tip C USB.

Svaki zaseban taster je pozadinski osvetljen, a svetlosni barovi, kao i makroi se mogu u potpunosti sinhronizovati putem Cooler Master-ovog intuitivnog Portal Software Application-a.

On-the-fly kontrole omogućuju podešavanja u realnom vremenu za osvetljenje i makroe, bez potrebe za softverom, poput Windows Lock On/Off kako ne biste prekinuli vaše gejmerske sesije uz jedan pogrešan klik.

Korisnici mogu birati između dve veličine u odnosu na preference. SK650 je kompletna layout tastatura, dok je SK630 optimizovan izbor za korisnike sa ograničenom prostorom na svom stolu.

Cooler Master će takođe lansirati i Bluetooth i bežične varijante pomenutih tastatura kasnije tokom ove godine.

Ono što nas dodatno očekuje iz ove kompanije jeste SK621, 65-tasterna kompaktna tastatura, koja će biti dostupna kasnije tokom marta, dok će bežične verzije SK651, SK631, kao i SK621, biti dostupne u crnoj i u beloj varijanti.

Takođe, Cooler Master će nuditi modele koji su kompatibilni sa Apple i Android-om. SK650 i SK630 će biti dostupni počev od 1. februara, dok će SK621 model biti dostupan od marta 2019.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…