| Vesti | Hardver | Antec najavio Prizm Cooling Matrix ventilatore
Hardver

Antec najavio Prizm Cooling Matrix ventilatore

Antec

Iz kompanije Antec stiže Prizm Cooling Matrix, ventilatori sa jednim bracket-om, dual-fan kućište i aerodinamične ARGB svetleće trake.

Prizm Cooling Matrix je takođe zavredneo iF Design Award za 2019. godinu.

Za Prizm Cooling Matrix iz Antec-a navode da je prvi takve vrste na PC tržištu.

„Za razliku od drugih konvencionalnih ventilatora, Prizm Cooling Matrix je potpuno inovativan i neusporediv.

Sa jednim ARGB nosačem za osvetljenje, sklopom za dva ventilatora i dva ventilatora od 120 mm koji su istovremeno povezani, Prizm Cooling Matrix ne samo da poboljšava termalne performanse računara, već i korisnicima pruža zadivljujući vizuelni užitak“ – navodi se u saopštenju.

Pre svega je tu sloj aluminijumske legure i ARGB Antec Logo na obe strane, a takođe Prizm Cooling Matrix poseduje dva ventilatora sa 11 lopatica, PWM kontrolu, kao i Fluid Dynamic Bearing tehnologiju.

Aerodinamične ARGB LED trake pokazuju brojne svetlosne efekte, a možete ih kastomizovati na više načina.

Takođe, Prizm Cooling Matrix je kompletno modularan, i skraćuje se vreme instalacije. Takođe, dizajn je prilagođen kako bi se omogućilo bolje upravljanje kablovima.

Paket Prizm Cooling Matrix dolazi sa adresabilnim RGB LED kontrolerom. Možete promeniti boje i modove osvetljenja po želji, a možete povezati i Prizm Cooling Matrix sa matičnom pločom da biste promenili LED osvetljenje i omogućili im da rade sinhronizovano. Prizm Cooling Matrix je dostupan po ceni od 69.99 dolara.

 

Antec 01

 

Izvor: Antec

 

Komentarišite na forumu…