| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio ATX 24 pinski adapter
Hardver

Cooler Master predstavio ATX 24 pinski adapter

CM

Cooler Master je objavio da je uveliko dostupan novi ATX 24 Pin 90° adapter.

ATX 24 Pin 90° Adapter je univerzalni adapter koji korisnicima omogućava povezivanje glavnog 24 Pin kabla za napajanje sa njihovog PSU na matičnu ploču pod uglom od 90 stepeni.

Radiće sa bilo kojom matičnom pločom i PSU koji koristi standardni ATX 24 Pin priključak bilo da je stariji ili noviji.

ATX 24 Pin 90° Adapter je napravljen od crne ABS 94-v0 plastike, a builderi će moći da ga koriste i nakon zamene svoje trenutne matične ploče i jedinice za napajanje.

Čak i sistemi koji ne sadrže Cooler Master PSU mogu i dalje koristiti adapter.

Kako navode iz Cooler Master-a, korist od 90° adaptera za 24-pinski glavni kabl za napajanje je to što otvara sistemu mnoštvo dodatnih opcija za upravljanje kablovima.

 

CM 01

 

Socketu se može pristupiti drugim putanjama, omogućavajući uobičajenom otvoru za raspoređivanje da uskladišti i ostale kablove, a da se upleću međusobno.

ATX 24 Pin 90° Adapter dolazi u dve verzije. Osnovna verzija je samo adapter. U pitanju je plug and play i spreman je da bude dodan u sistem out-of-the-box. High-end verzija dolazi sa ugrađenim kondenzatorima kako bi se obezbedio stabilan output.

Takođe radi suzbijanja gubitka performansi, Cooler Master je napravio specijalnu verziju sa dodatnim kondenzatorima ugrađenim u adapter kako bi se zaštitio od bilo kog gubitka.

 

CM 02

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…