| Vesti | Hardver | CORSAIR najavio K70 RGB MK.2 Low Profile tastature
Hardver

CORSAIR najavio K70 RGB MK.2 Low Profile tastature

CORSAIR

CORSAIR je najavio dostupnost novih CORSAIR K70 RGB MK.2 LOW PROFILE i CORSAIR K70 RGB MK.2 LOW PROFILE RAPIDFIRE mehaničkih gejming tastatura.

Novi duo K70 RGB MK.2 LOW PROFILE tastatura je zasnovan na nagrađivanom K70 RGB MK.2 modelu, kombinovanjem CHERRY MX Low Profile RGB switch-eva sa novim tankim dizajnom, kako bi kucanje bilo ugodnije, uz očuvanje mehaničkih preciznosti i gejming performansi K70 serije.

U prvom planu su, kada se tiče K70 RGB MK.2 LOW PROFILE tastature, novi CHERRY MX Low Profile switchevi, koji kombinuju pouzdane performanse mehaničkog prekidača CHERRY sa novom, nižom visinom od 11,9 mm i kratkom actuation distancom.

U kombinaciji sa redizajniranim keycapovima sa niskim profilom, ovi prekidači smanjuju punu keypress distancu, i smanjuju zamor tokom intenzivnog kucanja ili gejmerskih sesija.

K70 RGB MK.2 LOW PROFILE RAPIDFIRE poseduje CHERRY MX Low Profile RGB Speed keyswitcheve koji su eksluzivni za CORSAIR, projektovani za maksimalne moguće performanse uz brzu aktivacionu distancu od 1,0 mm, dok K70 RGB MK.2 LOW PROFILE koristi CHERRY MX Low Profile RGB Red mehaničke keyswitcheve, koji nude glatko i linearno pokretanje uz malu aktivacionu distancu od 1,2 mm.

 

CORSAIR 02

 

Kućište za ove nove nisko-profilne prekidače takođe je napravljeno da poveća LED difuziju, čineći da svaki pojedinačni RGB pozadinsko osvetljeni taster svetli što je jače moguće.

Korisnici mogu kontrolisati osvetljenje i efekte sa CORSAIR iCUE softverom, omogućavajući potpuno prilagođavanje i sinhronizaciju sa iCUE kompatibilnim uređajima preko celog svog sistema. Pored toga, iCUE takođe nudi potpunu kontrolu kako bi se kreirali makroi i custom remapirali tasteri.

Aluminijumski okvir od K70 je od brušenog aluminijuma i redizajniran je tako da dopunjuje ove nove prekidače, kao i da ujedno olakša korišćenje, redukujući napor na dlanovima i zglobu. Ovaj tanak form factor takođe omogućava da se K70 RGB MK.2 LOW PROFILE lako uklopi u bilo koji savremeni desktop setup.

CORSAIR K70 RGB MK.2 LOW PROFILE i K70 RGB MK.2 LOW PROFILE RAPIDFIRE dolaze u kompletu sa svim dodacima koje PC gejmeri zahtevaju – dedicated multimedijalne kontrole, aluminijumski volume roller, USB pass-through port za dodatne uređaje, onboard profile storage, uz koji možete poneti vaša podešavanja bilo gde da krenete i 100% anti-ghosting sa full key rolloverom.

Obe tastature takođe dolaze sa dodatnom zamenjivim FPS i MOBA gejming keycapovima za WASD i QWERDF-a.

 

CORSAIR 03

 

Izvor: CORSAIR

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar