| Vesti | Hardver | Cooler Master lansirao MasterKeys Pro L NVIDIA ediciju
Hardver

Cooler Master lansirao MasterKeys Pro L NVIDIA ediciju

CMMasterKeys

Cooler Master je rešio da udruži snage sa NVIDIA-om i na kraju nas iznenadi sa Masterkeys Pro L edicijom tastature za sve gejmere i fanove NVIDIA proizvoda.

Naime, ovu tastaturu krasi zeleno pozadinsko LED osvetljenje u kombinaciji sa Cherry MX Red switchevima, više LED modova osvetljenja, on-the-fly makroima i podrškom za profile sa podesivim NVIDIA keycap-ovima.

Tastatura MasterKeysPro L je opremljena sa podesivim keycap-ovima i belom čeličnom pločom koja pomaže da sjaja zelenih LED-ova dođe do izražaja. Korisnici mogu da lako prilagode podešavanja modova za osvetljenje bez softvera kao što su talasanje, efekti reagovanja, da imaju on-the-fly makro profil.

Funkcijski tasteri omogućavaju ručno podešavanje brzine i režima osvetljenja u skladu sa korisnikovim ukusom. Da bi se izmenili modovi osvetljenja,  potrebno je pritisniti taster FN + F4. Tako je moguće da se izmeni brzina promene ili količina osvetljenosti. Bukvalno koji god da vam stil ili ukus odgovara, može se promeniti bez potrebe za instaliranjem ili korišćenjem softvera.

 

CMMasterKeys 01 T CMMasterKeys 02 T CMMasterKeys 03 T

 

Bilo da je u pitanju posao ili rađenje domaćih zadataka, mogu se onemogućiti gejming makroi i režimi osvetljenja pritiskom na FN + ESC kada se ulazi u standardni mod čime se sprečava upotreba bilo kog makroa. Tu je i sistem indikatora statusa koji se aktivira držanjem tastera FN, i on olakšava navigaciju sistemom On-the-Fly i lako menja podešavanja i profile.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu