| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio novo Core G21 kućište
Hardver

Thermaltake predstavio novo Core G21 kućište

ThermalTakeG21Core

Kompanija Thermaltake je najavila najnoviju seriju gejming kućišta sa podrškom za vodeno hlađenje, Core G21 Tempered Glass Edition Mid-Tower sa kaljenim staklom.

Dizajnirani za kupce po što ekonomičnijoj ceni, nova Core G21 edicija je kućište sa odličnim performansama, sa dvostrukim 4mm prozirnim panelima od kaljenog stakla i velikim unutrašnjim prostorom za najekskluzivnije igračke konfiguracije.

Dvo-panelni dizajn sa kaljenim staklom, kao i integrisani PSU poklopac pruža uredan i prostran izgled. Prostor gde bi se instalirala napredna rešenja za hlađenje omogućava korisnicima da montiraju do tri 120mm ili dva 140mm, 120mm ili 140mm na vrhu, kao i 120mm na dnu.

Osim toga, kućište Core G21 Mid-Tower može takođe da smesti radijator od 280mm ili 360mm na prednjoj strani kao i 120mm radijator u zadnjem delu. Takođe, jedna od bitnih stavki je da je kućište optimizovano da podrži hardver namenjen entuzijastima, uključujući i CPU hladnjak sa maksimalnom visinom od 160mm, dualni produžni VGA slot do 410mm dužine i više uređaja za skladištenje.

Poseban dizajn ovog stakla garantuje njegovo trajanje, štaviše, dvo-panelni dizajn omogućuje korisnicima kompletan pogled na komponente bilo da je sa leve ili desne strane, dok modularne fioke pružaju lakoću pri instaliranju ili uklanjanju komponenti. Dizajn koji omogućava ugradnju uređaja bez alata omogućava korisnicima da slobodno zamene storage uređaje kako bi odgovarali njihovim posebnim potrebama.

 

ThermalTakeG21Core 01 T ThermalTakeG21Core 02 T ThermalTakeG21Core 03 T

 

Prethodno montirani poklopac dozvoljava celoj donjoj površini kućišta reorganizaciju neiskorišćenih kablova.

 

ThermalTakeG21Core 04 T ThermalTakeG21Core 05 T ThermalTakeG21Core 06 T

 

Core G21 je optimizovan za veliki protok vazduha, uz podršku za napredna rešenja za hlađenje uz pomoć tečnosti. Sa mesh panel dizajnom, kućište može da skladišti tri kulera od po 120mm ili dva od 140mm, uz uključeni izduvni kuler od 120mm koji obezbeđuje efikasan protok vazduha za sistem.

 

Izvor: ThermalTake

 

Komentarišite na forumu