| Vesti | Hardver | Cooler Master lansirao CMP 520 i CMP 320
Hardver Cooler Master

Cooler Master lansirao CMP 520 i CMP 320

Iz kompanije Cooler Master dolaze nova kućišta koja će činiti deo CMP linije proizvoda. Kako čelnici navode, u pitanju su nova i pristupačna gejming kućišta uz ATX i m-ATX dostupnost. Samim tim, CMP 520 i CMP 320 nude bolji protok vazduha i svetlosne efekte kako bi zadovoljili potrebe gejmera bez „udaranja po novčaniku“.

Kućišta CMP 520 i CMP 320 imaju dizajn prednjeg panela inspirisan asimetričnom lepotom kristalnih formacija. Središte prednjeg panela se sastoji od stilizovanog FineMesh-a, dizajniranog da istovremeno omogući najbolji mogući protok vazduha, filtriranje prašine i pojača sjaj unapred instaliranih ARGB ventilatora.

Nova CMP kućišta takođe će po prvi put sadržati ekskluzivni set ventilatora, dizajniranih za pojednostavljeno upravljanje ARGB svetlosnim efektima, kao i za pojednostavljenu instalaciju. Korisnici će moći da izaberu svetlosne efekte jednim klikom na dugme ili da dodatno prilagode osvetljenje povezivanjem ventilatora na matičnu ploču.

Oba kućišta mogu da sadrže više od šest ventilatora ukupno, i mogu se pohvaliti time što daju dovoljno prostora za najsavremenije hardverske komponente i buduće nadogradnje. Kada se govori posebno o samim komponentama, najpre su tu prethodno uključeni ARGB ventilatori od 120 mm.

CMP 520 nudi tri ventilatora, dok CMP 320 nudi uključena dva ventilatora. Uz prethodno spomenuti prostor prilikom sklapanja kućišta, unutar CMP 520 može se instalirati grafička kartica do 350mm, CPU hladnjak do 161 mm, uz više lokacija za ventilatore/radijatore.

Kada pričamo o CMP 320 modelu, unutar ovog kućišta se mogu instalirati grafičke karte do 365mm, hladnjak za procesor do 163.5mm, takođe uz više lokacija za ventilatore/radijatore.

Što se tiče dostupnosti ovih modela, ukoliko ste zainteresovani za CMP 520 kućište, ono će biti dostupno u Evropi krajem septembra 2022. godine, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 90 evra. U slučaju CMP 320 modela, ovaj model će biti dostupan krajem oktobra po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 73 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…