| Vesti | Hardver | Epsonov projektor osvojio EISA nagradu za najbolji proizvod
Hardver Epson

Epsonov projektor osvojio EISA nagradu za najbolji proizvod

Epsonov novi model projektora EH-LS12000B osvojio je EISA nagradu za najbolji proizvod u kategoriji “Najboljeg home theatre projektora” za 2022/23 godinu. Novi 4K projektor poznate kompanije podržava HDR10+ i donosi 3LCD tehnologiju i iz kompanije navode da pruža beskrajno uglađeno bioskopsko iskustvo.

„S modelom EH-LS12000B Epson donosi primetan napredak u svoju 4K Pro UHD tehnologiju pomeranja piksela i udvostručuje kvalitet laserskog osvetljenja od 2.700 lumena za belu i druge boje, zahvaljujući prilagođenoj 3LCD tehnologiji.

Ovome je dodata 32-bitska obrada slike, koja u realnom vremenu optimizuje boje, kontrast, HDR i interpolaciju do 120 herca, dok je gejming podržan uz manje od 20 milisekundi kašnjenja i kompatibilnost sa 4K / 120 Hz izvorima.

Ukupno, Epson je napravio projektor koji pruža beskrajno uglađeno bioskopsko iskustvo velikog 4K ekrana, a čak je i instalacija jednostavna zahvaljujući svestranom sistemu za pomeranje sočiva. Jednom rečju – epski“, stoji u saopštenju EISA povodom dodele nagrade.

 

Glavna karakteristika EH-LS12000B projektora jeste impresivan displej. Kombinacija vrhunskih tehnologija pruža izuzetan kvalitet slike sa visokim dinamičkim kontrastom od 2,500,000:1, 4K rezolucijom (8,3 mil piksela), 3LCD, laserskim izvorom svetlosti sa podrškom za HDR10+. Sa aktivnim pomeranjem sočiva i zum objektivom lako je postići precizan prikaz. Dugotrajni laserski izvor svetlosti obezbeđuju nižu potrošnju energije, produžujući životni vek uređaja na preko deset godina.

EISA (Expert Imaging and Sound Awards) je jedinstveno udruženje, sačinjeno od 60 specijalizovanih magazina iz 29 zemalja poznato po svojim nagradama za najbolji proizvod koje dodeljuju u više kategorija još od osnivanja. Ove godine, EISA udruženje proslavlja 40 godina rada.

Nagrada je dodeljena novom modelu Epsonovog projektora u kategoriji „home theatre display and video“, a nagrade se dodeljuju i u kategorijama mobilnih uređaja, elektronike u automobilima, hi-fi i fotografije, kao i home theatre audio.

 

Izvor: Epson

 

Komentarišite na forumu…