| Vesti | Hardver | Cooler Master na Computexu 2009
Hardver

Cooler Master na Computexu 2009

cooler_master

Taipei, Tajvan – U nanbang hali na Computex-u 2009, Cooler Master je imao dosta impresivnih demoa i predstavio je puno proizvoda. PCaXe će vam predstaviti one zanimljivije.

Skoro predstavljeno HAF 922 mid-tower kućište je imalo svoju prvu zvaničnu prezentaciju, na kojoj se jasno videla prednost spoljašnjeg izgleda, kao i njegova High Air Flow struktura. Sličnu prezentaciju je imao i njegov stariji brat HAF 932.

Hyper TX3 i Hyper 212+ su prvi od mnogih CM kulera kompatibilnih sa LGA1156 podnožjem. Njihove najbitnije karakterisike su toplotne cevi koje direktno naležu na procesor, tihi ventilatori odličnih performansi, kao i novi PWM sistem. TEC modul sa V10 kulera je pokazao svoju snagu tako što je ohladio limenku koka-kole za 20°c.

 

 

haf922_Thtx212_Tsna95
HAF 922HyperTX 212+SNA 95

 

Pored hladnjaka za procesore, Cooler Master je ušao u mrežne vode sa Power LAN-om 700W (Powerline adapter) koji ima poboljšane performanse zahvaljujući PLC-u (Programmable Logic Controller). Ovaj potez je izazvao mnogo pažnje na ovogodišnjem sajmu. Pored toga, Cooler Masterov SNA 95, strujni adapter za notebook računare, je dobio COMPUTEX nagradu za dizajn i inovaciju.

Posle dve godine dizajniranja i testiranja, prvi gejming miš iz CM Storma, Sentinel Advance, je predstavljen na COMPUTEXU 2009. S obzirom da je namenjen hard-kor gejmerima, miš ima ergonomski oblik, koji ne zamara ruku i omogućava solidnu i detaljnu kontrolu. Korisnici mogu da menjaju osetljivost kroz centralni kontolni panel i aktiviraju profile, koji se čuvaju u internoj memoriji miša, uz pomoć tastera na samom mišu. Ovo omogućava brzu promenu osetljivosti i funkcije programabilnih tastera na samom mišu. Pored miša, za profesinalan gejming bitna je i podloga za njega, te pored Sentinela stiže i dijapazon „taktičkih“ podloga specijalno dizajniranih da iskoriste nove senzore i mogučnosti novih miševa. CM Storm battle pads seriju podloga obuhvata više podloga za FPS i RTS igre.

 

 

sentinelbattle_pads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diskutujte na forumu

 

Sibin Grašić

DevOps inženjer danju - WordPress Bog noću. Kad ne kuca po tastaturi, bakće se egzotičnim hardverom.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar