| Vesti | Hardver | Snaga punjenja u vašem džepu – Choiix Power Front
Hardver

Snaga punjenja u vašem džepu – Choiix Power Front

choiix

Vašoj džepnoj konzoli su se istrošile baterije u trenutku kada ste baš trebali da se levelujete u igri. Ili baterija na mobilnom vam je toliko slaba da ne možete da obavite jedan važan poziv. Ili vam se može desiti da idete nedge, a da vam se blizu cilja GPS uređaj ugasi, jer su se baterije istrošile. E pa da vam se u budućnosti ovakve stvari ne bi dešavale kompanija Choiix je napravila uređaj koji se zove Power Fort.

1_T

 

U današnje vreme mnogi ljudi poseduju jedan ili više portabilnih uređaja koji se napajaju preko baterija kao što su mp3 plejeri, mobilni telefoni, džepne konzole isl. Od velike je važnosti za većinu korisnika da ovi uređaji rade kada je to korisniku potrebno. Upravo takvim korisnicima će dobro doći Power Fort. Choiix Power Fort služi da u trenutcima kada nam je preko potreban neki od portabilnih uređaja isti napuni i tako spreći mogućnost da ostanemo bez uređaja kada nam je on najpotrebniji. Power Fort ima dvojaku funkciju i to kao baterija koja može puniti druge uređaje preko micro ili mini USB porta i kao lampa koja može poslužiti kada recimo nestane struje u kući/stanu ili kada kola zakažu u sred noćne vožnje isl.

 

2_T

 

Korisnici imaju mogućnosti izbora u vidu boje(bele i crne) i standardne i advanced verzije uređaja. Standardna verzija Power Front 10 Whrs može svojim kapacitetom baterija napuniti vaš GPS/PDA uređaj 1,5 put, džepnu konzolu oko 2 puta, mp3/mp4 plejer oko 4 puta i mobilni telefon oko 2,5 do 3 puta. Power Fort poseduje indikaciju napunjenosti baterije u vidu četiri LED-a na prednjem delu uređaja.

 

Power Fort može da vrši dve funkcije punjenja:

Standardno punjenje uređaja preko baterije Power Fronta

 

3_T

 

By-pass punjenje gde Power Front ima ulogu samo propuštanja struje punjenja kroz sebe, a samo punjenje vrši neki drugi uređaj npr. Laptop preko svog USB porta isl.

 

4_T

 

Advanced verzije Power Fronta dolaze sa univerzalnim AC USB adapterom kao i adapterom za automobile. Pakovanje jedne takve verzije možete videti na slici ispod.

 

5_T

 

Kompanija Choiix veruje da će Power Front koristiti mnogi, jer osim njegove funkcije kompanija naglašava i druge njegove osobine kao što je skladan, seksi i moderan dizajn tako da se nijedan korisnik neće stideti izgleda ovakvog uređaja i samim tim nosiće ga uvek sa sobom.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar