| Vesti | Hardver | ASUS ROG i EKWB na GamesConu 2023
Hardver

ASUS ROG i EKWB na GamesConu 2023

U periodu od 08. do 10. decembra ove godine bio je održan GamesCon, najveći i najpopularniji festival gejminga i pop kulture u našoj zemlji. ASUS je ove godine uz EKWB, najvećeg proizvođača vodenih hlađenja na svetu, imao šta da pokaže.

Najveći štand sa preko 20 aktivacija, među kojima je najveću pažnju odneo SIM Racing korner, baziran na Fanatec setu volana, DD baze i pedala, kao i Next Level SIM racing kokpitu. Za „pogled iz kokpita automobila“ bio je zadužen ROG PG49WCD, dok je ceo sistem pokrenut preko računara baziranog na crnom ROG GR701 Hyperion kućištu, EKWB custom vodenom hlađenju, Intel® Core™ i9-14900K procesoru, ROG Maximus Z790 Extreme matičnoj ploči, ROG RTX 4090 grafičkoj karti, ASUS ROG Thor 1200 Platinum II napajanju, i 32GB DDR5 memorije.

Beast igraonica u sklopu ASUS ROG štanda nije imala jedan minut slobodnu stolicu. Mortal Kombat se igrao 1 na 1, dok je sve pokretao Green Prime mod računara potpisanog od strane SS Mods-a. ROG Raikiri gejming kontroleri kao poslednja reč tehnologije u svetu upravljača tog segmenta, koristili su se upravljanje likovima iz gore pomenute igre.

Međutim, možda i najveće zvezde ove aktivacije, bile su dve ROG Destrier stolice. U delu sa ROG + EKWB računarima pored programa koji je trajao sva tri dana posetioci su imali priliku dosta toga da vide i nauče o svetu vodenih hlađenja visokih performansi i estetike.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu…